Magasinet M!

Se de frække billeder: Pamela Anderson i nyt nøgen-shoot for berømt magasin

Kim Kardashian og Miley Cyrus har tidligere gjort det. Poseret nøgen i Paper Magazine. Nu er turen så kommet til næste celebrity i rækken, og hvem andre kunne det være end Pamela Anderson?

Se de frække billeder: Pamela Anderson i nyt nøgen-shoot for berømt magasin

Ingen havde hørt om Paper Magazine indtil for få år siden, hvor Kim Kardashian stillede op til et photoshoot. Et shoot, der blandt andet inkluderede det ikoniske billede af Kim velformede bagdel. Har du glemt, hvordan det så ud, får du lige en reminder herunder:

 

@kimkardashian covers our winter #BreakTheInternet issue, photographed by #JeanPaulGoude. ?

A photo posted by Paper Magazine (@papermagazine) on Nov 12, 2014 at 4:56am PST

ANNONCE

Nu er turen så kommet til den legendariske 48-årige brystbombe, Pamela Anderson, som smider kludene i det nyeste nummer af magasinet - få måneder efter, at hun tog titlen som den sidste nøgenmodel i Playboy nogensinde.

Billederne er blevet til i samarbejde med den franske sko-designer Amélie Pichard for at sætte fokus på "non-cruelty" sko (læs: intet læder). Anderson er kendt som værende dyrerettighedsaktivist og fungerer ofte som talsperson for PETA (People of the Ethical Treatment of Animals). Nå, nok om det kedelige. Herunder får du et udpluk af billedserien.

 

A photo posted by Paper Magazine (@papermagazine) on Feb 24, 2016 at 2:19pm PST

 

A photo posted by Paper Magazine (@papermagazine) on Feb 24, 2016 at 1:43pm PST

 

A photo posted by Paper Magazine (@papermagazine) on Feb 24, 2016 at 1:08pm PST

ANNONCE


Se alle billederne her.

Del

Seneste nyt

Annonce