Magasinet M!

Se de kvindelige deltagere i Love Island

Ser du noget du kan lide? Du kan tilmelde dig igennem hele sæsonen!

Love Island havde premiere i mandags, den 22. oktober på TV3 og Viaplay. Du kan godt glæde dig til et festfyrværkeri af neonfarvet interiør, sexede singler og fester!

I seks uger kan vi følge med i livet i luksusvillaen Los Dolores, hvor singlerne fester, dater, skændes og flirter sig frem i jagten på kærligheden. Og ikke nok med det, så får vi som seere også indflydelse på singlernes søgen efter en partner. Love Island er nemlig næsten live og via Love Island-app´en vil vi have mulighed for at hjælpe vores favoritpar med at forblive i villaen. I sidste ende er det faktisk også op til os, seere, at beslutte, hvilket par der skal vinde hovedpræmien på 250.000 kroner. 

Fantasierne får frit løb, når villaens sexede singler skal finde kærligheden blandt hinanden og løbende finder de sammen i par. Uden en partner er deres ophold på Love Island truet, og de kan risikere at ryge ud. En række singler er allerede sluppet igennem nåleøjet, og kan begynde jagten på en partner for at blive i villaen. Det fede er så, at man gennem sæsonen kan melde sig til programmet, hvis nu du sidder derhjemme og synes at drømmemanden eller -kvinden befinder sig på Love Island.

Så, det er altså ikke for sent at melde sig til programmet, men det er måske meget rart lige at vide, hvem du skal score inden du melder dig til Love Island? Se de seks, sexede singler herunder.

Det er værd at vide om Love Island:

Love Island sendes hver mandag-lørdag kl. 22.00 på TV3 og kl. 22.15 på Viaplay. Hver søndag sendes Love Island Hotlist, der highlighter de største øjeblikke fra ugen, der gik - eksklusivt på Viaplay.

Programmet optages, mens det sendes. Der går cirka 24 timer, fra det bliver optaget, til det kan ses og streames på TV3 og Viaplay. 

Vi som seere, har stor indflydelse på programmet, og vil løbende kunne hjælpe vores favoritbar, sende singlerne på dates og i sidste ende beslutte, hvem der skal vinde Love Island og præmien på 250.000 kroner. Alt dette sker via den officielle Love Island Danmark app. 

ANNONCE
Emilie, Foto: TV3 - Se de kvindelige deltagere i Love Island Emilie, Foto: TV3

Emilie

Instagram: emiliethorupschwabe

Ida, Foto: TV3 - Se de kvindelige deltagere i Love Island Ida, Foto: TV3

Ida

Måske du kan kende hende? Hun har tidligere været Ugens Instababe her på M!. Gense hendes artikel ved at klikke, her

Instagram: idasojborg

Josefine, Foto: TV3 - Se de kvindelige deltagere i Love Island Josefine, Foto: TV3

Josefine

Instagram: josefinespreckelsen

Julie, Foto: TV3 - Se de kvindelige deltagere i Love Island Julie, Foto: TV3

Julie

Instagram: juliemejlsen_

ANNONCE
Nathalie, Foto: TV3 - Se de kvindelige deltagere i Love Island Nathalie, Foto: TV3

Nathalie

Instagram: millianlady

Olivia, Foto: TV3 - Se de kvindelige deltagere i Love Island Olivia, Foto: TV3

Olivia

Instagram: oliviasalo

Del

Seneste nyt

Annonce