Magasinet M!

Se den nye trailer til Gran Turismo-filmen

Det er ikke hver dag man får en gaming-film baseret på en virkelig historie

Sony har for tiden rigeligt travlt med at trylle deres populære franchises om til levende billeder, mens det ikke gik mega godt med Tom Holland-filmatiseringen af Uncharted, havde The Last of Us et fabelagtigt run på HBO. 

Der er stadig store projekter i støbeskeen, heriblandt serie-versionerne af God of War, Horizon Zero Dawn og Twisted Metal - men inden da står racerspillet Gran Turismo for tur. 

Gran Turismo tager en afstikker fra den gængse videospils-adaption, for i stedet for at basere filmen på spillet, er den baseret på den virkelige historie om en af deres mesterkører i e-sportligaen GT Academy, der tog hele vejen fra sofaen til det professionelle førersæde. 

Den nye trailer til Gran Turismo dykker dybere ned i, hvilken historie filmen vil fortælle - og selvom Orlando Bloom, David Harbour og Djimon Hounsou trækker de store Hollywood-navne til plakaten, er det den unge Archie Madekwe, der er i fokus som gameren, der stiger i rang og måske (uden tvivl) bliver racerkører. 

Tjek traileren til Gran Turismo her, og overvej om den er en tur i biografen værd, når filmen får premiere den 17. august 2023

ANNONCE
Gran Turismo - Officiel Trailer 2
Del

Seneste nyt