Magasinet M!

Se den nye trailer til Thor: Ragnarok - bliver det den underligste Marvel-film til dato?

Og behøver vi at sige, at vi glæder os til november?

Se den nye trailer til Thor: Ragnarok - bliver det den underligste Marvel-film til dato?

Så er den første teaser til Thor: Ragnarok landet. Og udover de ekstravagante kostumer, den vilde makeup og den sindssygt fede 80'er-æstetik er det meget muligt, at det her bliver den underligste Marvel-film til dato. Også selvom det bagkatalog tæller film som Guardians of the Galaxy, Deadpool og Doctor Strange.

Den nye Thor-film - den tredje af slagsen - er instrueret af Taika Waititi, der blandt andet lavede sidste års meget anmelderroste og ekstremt underholdende Hunt for the Wilderpeople - noget så sjældent som en newzealandsk film.

Som altid ses Chris Hemsworth i rollen som Thor, mens Cate Blanchett spiller dødsgudinden Hela med en imponerende hovedbeklædning. Derudover ses Mark Ruffalo som Hulk (som Thor desuden skal battle imod), Benedict Cumberbatch som Doctor Strange, Anthony Hopkins som Odin og selvfølgelig Tom Hiddleston som Loke.

Ifølge The Verge har instruktør Waititi fortalt, at den nye Thor-film bliver mere letbenet end sine forgængere - også selvom Thor har en ny, deprimerende, kort frisure. Du kan se Thor: Ragnarok, når den rammer biffen d. 2. november.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE