Magasinet M!

Se det første klip fra Casper Christensen og Frank Hvams nye komediefilm

Frank Hvam med fuldskæg, Casper Christensen med briller og moustache og Danish Dynamites Magnus Millang med kun én arm. Se det første klip fra den kommende Dan Dream.

Se det første klip fra Casper Christensen og Frank Hvams nye komediefilm

Så kan du godt sætte kryds ud for 30. marts i din kalender. Det er nemlig dagen, hvor Casper Christensen og Frank Hvams nye komediefilm, Dan Dream, har premiere.

Ikke meget er sluppet ud om filmen, og den første trailer er ikke offentliggjort endnu. Men i dag kan forventningsfulde fans og biografgængere se det allerførste klip fra filmen.

Dan Dream er en folkekomedie fra de tidlige 80'ere. Et vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme. Filmen følger en lille gruppe elskelige fantaster, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil. Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980'erne - præsentationen af den danske elbil "Hope Whisper", der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983.

I det offentliggjorte klip brainstormer gruppen - anført af Casper Christensen som pioneren Thorkild - for at finde navnet på den elbil, de er ved at udvikle. Og som det viser sig i klippet, ender bilen ganske rigtigt med at hedde ? Dan Dream. Se klippet herunder.

ANNONCE

På rollelisten er Casper Christensen, Frank Hvam, Magnus Millang, Mia Lyhne, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Stine Schröder Jensen og mange flere.

Dan Dream instrueres af den erfarne tv-mand Jesper Rofelt, som får sin debut som spillefilmsinstruktør. Han har været kreativt involveret som instruktør, konceptudvikler og/eller manuskriptforfatter på bl.a. Drengene fra Angora, Krysters Kartel, Onkel Reje, Live fra Bremen og Piger på Prøveløsladelse samt en række reklamefilm. Casper Christensen og Frank Hvam står selv bag manuskriptet.

Vi har vores tvivl, om den kan hamle op med Klovn-universet, men mindre kan jo også gøre det. Vi ser i hvert fald frem til d. 30. marts.

ANNONCE
Del

Seneste nyt