Magasinet M!

Se dét kalder vi fuldstændig genialt: Skål med mandens bedste ven

Du læste helt rigtigt. Du kan nu drikke øl med din bedste firbenede ven. Har du en vaskeægte ølhund derhjemme? Så er det nu, du skal slå til.

Når mænd hænger ud, indebærer det som regel, lad os være bundærlige, oftest øl. Vi har svært ved at forestille os mandehygge uden sixpacks på bordet, skåleri og lyden af flasker, der åbnes på stribe.

Gælder det også for dig og dine venner? Så ved du også, at irriterende og ligegyldige ting som arbejde, familie og kedelige pligter kommer i vejen. Men fortvivl ikke - du kan nu skåle med din bedste firbenede ven hjemme i stuen.

Vil du mandehygge på ægte manér med Fido, King eller hvad end din pelsede ven hedder, kan du skåle i øl med din firbenede, logrende kompagnon ved at give den en hundeøl. Bottom Sniffer hundeøllen er nemlig den perfekte fusion mellem macho-mandens all-time favoritdrik og hundevenlige ingredienser. Slut med at skåle alene!

Med en Bottom Sniffer hundeøl på lager, skal du - eller din hund - aldrig mere gå (øl)tørstige i seng. Det kalder vi win-win. 

Det bedste af det hele? Du får også en bandana med til din hund, når du køber hundeøllen. Det kalder vi den direkte vej til ægte mandehørm med mandens bedste ven.

ANNONCE
Bottom Sniffer Hundeøl

Find den på Coolstuff.dk

Del

Seneste nyt

Annonce