Magasinet M!

Se første trailer til grænseoverskridende, erotisk thriller Babygirl med Nicole Kidman

Der bliver ikke sparet på balladen!

Filmen Babygirl har allerede trukket overskrifter til Venice Film Festival - og nu bliver den tilgængelig til biograffolket. 

Den første trailer til A24’s kommende film Babygirl, med Nicole Kidman og Harris Dickinson i hovedrollerne, er netop udkommet, og den vækker allerede opsigt.

Filmen, som er instrueret af Halina Reijn, byder på et intenst kærlighedsdrama med magtspil og begær.

I Babygirl spiller Nicole Kidman Romy, en magtfuld CEO, der indleder en forhold med sin unge praktikant Samuel, spillet af Harris Dickinson. Traileren viser forholdets dynamik med strenge regler og en konstant leg med magtbalancen. På et afgørende tidspunkt siger Dickinsons karakter til Kidmans Romy: "Hvis vi skal gøre det her, skal vi sætte nogle regler, som vi begge kan følge," hvilket tydeligt kridter banen op til noget af en farlig leg.

Filmen, der også har Antonio Banderas og Sophie Wilde på rollelisten, blev først vist på Venedig Filmfestival i august, hvor den fik ros for sin mørke, sexede tone. Og nu er den klar til at finde vej til biograferne i den søde juletid for at spice tingene en smule op.

Babygirl er det seneste eksempel på Nicole Kidmans nylige karriererenæssance, hvor hun har opnået stor popularitet og kritikerros i flere projekter. For nylig har hun medvirket i storfilm som Aquaman and the Lost Kingdom og Netflix-filmen A Family Affair. På tv-skærmen har hun haft fremtrædende roller i serier som The Perfect Couple og Expats, der begge har tiltrukket stor opmærksomhed.

Der bliver ikke sparet på intriger, sex og en Nicole Kidman i topform i traileren - tjek den ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt