Magasinet M!

Se Harry Potter i trailer til ny GTA-film

Første trailer til The Gamechangers, der handler om Grand Theft Autos tilblivelse, er ude. I den kan du bl.a. opleve Harry Potter med fuldskæg. Drengene fra Pixel.tv fortæller her om deres forventninger til den, ligesom du kan se traileren til den længe ventede film.

Se Harry Potter i trailer til ny GTA-film

Leveret af Pixel.tv

I Pixel.tvs populære spilprogram, OneTake, var et af ugens emner den kommende film The Gamechangers, der handler om tilblivelsen af det ekstremt populære spil, Grand Theft Auto.

Værterne i OneTake har det en smule svært med, at Harry Potter aka. Daniel Radcliffe, spiller hovedrollen som Rock Star Games co-grundlægger, Dan Houser. Det kan du se herunder:

 
Harry Potter i film om GTA

Har du fået set ugens OneTake? Et af emnerne er den kommende film om tilblivelsen af GTA - Værterne er ikke super begejstrede for at "Harry Potter" spiller hovedrollen - Hvad synes du?

Posted by Pixel.tv on 7. september 2015
ANNONCE


The Gamechangers
 dækker både spillets hurtigt voksende succes, men især også de vidtrækkende efterdønninger, som denne succes skabte grundet sit fokus på ekstrem vold og kriminalitet i en tid, hvor computerspil i stort omfang stadig ansås som værende legetøj til børn.

LÆS OGSÅ: Football Manager 2016 annonceret

Filmens primære omdrejningspunkt er derfor den lange og hårde kamp imellem Dan Houser , der repræsenterer den unge oprørske og samfundskritiske ånd, og den kristne advokat, Jack Thompson, spillet af Bill Paxton. Thompson kæmpede en indædt krig i moralens hellige navn for at standse spillets udbredelse og dermed den uundgåelige fordærvelse af fremtidens børn. Og det er netop denne vinkel, som filmen lader til at læne sig op af.

Se traileren til The Gamechangers herunder:

ANNONCE

Så må tiden så vise, om filmen kommer til at fungere, eller om det bliver en unødvendig glorificering af GTA-serien. Dette kunne der desværre godt være tegn på, da Rock Star Games selv har udmeldt, at de intet vil have med filmen at gøre, og at de tilmed har sagsøgt BBC, som står bag filmen, for at lave den.

Uanset hvad er filmen sikkert et kig værd, hvis du er det mindste spilinteresseret og/eller GTA-fan. Og hvis alt andet fejler, så får du lov til at se selveste Harry Potter med fuldskæg!

Filmen sendes første gang d. 15 september på BBC2.

Onetake er Pixel.tvs ugentlige spilprogram og er det mest sete af sin slags på YouTube i dansk regi. Se hele denne uges program her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce