Magasinet M!

Se helikopteren, der er lavet af hestekød

I Rusland har de bygget en bizar helikopter i naturlig størrelse af vaskeægte hestekød for at markere en særlig dag. Mon dyret kan flyve?

Se helikopteren, der er lavet af hestekød

Om de er blevet ramt af galoperende vanvid vides ikke. Men faktum er, at de i den lille, russiske flække Kumertau, som ligger 1500 kilometer sydøst for Moskva, har bygget en helikopter af hestekød.

Og det er såmænd lange kæder af hestepølser, der udgør den noget specielle helikopter. Det skriver Huffington Post. 

Helikopteren blev egentlig bygget, fordi en gruppe lokale slagtere og restauratører i samarbejde med den lokale helikopterfabrik Kumertau Aviation Production Enterprise ved en stor fest ville markere grundlæggelsen af byen den 6. juni. 

Du kan se den her:

 

A photo posted by ???????? ????????-??? ??? (@komplex_bar_ufa) on Jun 8, 2015 at 9:09am PDT

ANNONCE

Hestekød skulle angiveligt være en stor delikatesse på de kanter, hvor helitopterindustrien samtidig er det dominerende erhverv.

Den nye skabning måler 350 centimeter i længden, 183 centimeter i højden og vejer godt 120 kilo. Men hvis du tror, du kan få en tur med den flyvende hest, må du tro om igen. For den er ikke udstyret med en motor.

ANNONCE

Måske er det i virkeligheden også meget fint, at den ikke har en motor. For så er den da ikke med til at forurene naturen lige som al den gas og kul, der sendes rundt i Rusland og resten af verden.

Helikopteren er desuden lavet af økologiske pølser. Så bliver det da ikke mere miljøvenligt. 

Del

Seneste nyt

Annonce