Magasinet M!

Se Jokeren, Batman og Harley Quinn i den episke trailer til Suicide Squad

Jokeren er sur. Harley Quinn er sur. En hel række vanvittige DC Comics-skurke er sure i den spritnye trailer til næste års Suicide Squad, hvor også Batman medvirker i.

Se Jokeren, Batman og Harley Quinn i den episke trailer til Suicide Squad

Batman var et af de helt store omdrejningspunkter i weekendens Comic Con-messe i San Diego. Ikke nok med at traileren til Batman v Superman: Dawn of Justice havde premiere, så fik tegneseriefans også fornøjelsen af at få smidt traileren til Suicide Squad i hovedet.

Suicide Squad handler om en række superskurke, som bliver rekrutteret af et superhemmeligt statsligt organ og sendt på ekstremt farlige missioner, som højst sandsynligt vil resultere i deres død. Overlever de, bliver de derimod lovet amnesti.

Film, der efter planen har dansk premiere 4. august næste år, er instrueret af David Ayer, der tidligere har haft succes med End of Watch og sidste års krigsfilm med Brad Pitt, Fury.

Udover Will Smith, Joel Kinnaman og Margot Robbie ses Jared Leto i rollen som Jokeren. Og han ser skræmmende ud. Yderst skræmmende. Spørgsmålet er så bare, om han bare nogenlunde kan føre den vanvittigt svære arv videre efter Heath Ledgers monsterpræstation i 2008s The Dark Knight.

Tror I, at Jared Leto kan overgå Heath Ledgers jokerrolle? Skriv din kommentar i kommentarfeltet herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE