Magasinet M!

Se Kanye West overraske alt og alle ved kæmpe festival

Runde 2 af en af USAs største festivaler, Coachella, løb af stabelen i weekenden med RnB-stjernen, The Weeknd, som headliner lørdag aften. Her fik han fornemt besøg af selveste Kanye West.

Se Kanye West overraske alt og alle ved kæmpe festival

Folk reagerede først mistroisk - herefter brød de ud i vild jubel. Kunne det virkelig passe, at det var selveste Kanye West, der var trådt ud på scenen? Ja, det kunne.

The Weeknd lukkede ballet i anden weekend af den legendariske Coachella-festival nær Palm Springs i Californien. Efter at The Weeknd havde fremført flere af sine egne ret fede numre, kunne folk pludselig høre Kanyes røst - dernæst se ham indtage scenen som den superstjerne, han er. Folk gik amok.

Det blev til fire sange - heriblandt den nye All Day og Yeezus-hittet Black Skinhead på en aften, der vil blive husket af de mange fans, der var til stede. 

Festivalen, der finder sted over to weekender med de samme kunstnere, havde også Drake, Jack White og AC/DC ud af over 100 navne på plakaten.

Kanyes indtog fik de sociale medier til at gå nuts. Herunder kan du se en række publikumvideoer fra koncerten:

 

#GreetingsFromCoachella. #TheWeeknd brought out #Ye. #wishingyouwerehere. #AllDay

A video posted by willakill (@willakill) on Apr 19, 2015 at 12:46am PDT

ANNONCE

Men det var ikke kun The Weeknd's koncert, hvor Kanye West havde lyst til at lege med. Han crashede også Stromae's Alors A Dance søndag aften.

Behøver vi at sige, at vi ville have opgivet vores job for at have været i Californien i weekenden?

Del

Seneste nyt