Magasinet M!

SE LISTEN: Disse ting frygter kvinder mest under sex

Den lille forskel gør tilsyneladende en stor forskel, når det kommer til, hvad kønnene frygter mest af akavede situationer og hændelser under sex.De fleste, både mænd og kvinder, kan forhåbentligt nikke genkendende til frygten for, at den nyeste scoring ligger inde med en led omgang kønssygdom, eller at den nye partner vil fnyse ved synet af ens nøgne rumpet. Men der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder frygter MEST! 

Nedenfor ses de 10 ting, der kan få flest både mænd og kvinder til at ryste i bukserne (eller der, hvor disse normalt ville sidde), når det kommer til sex-frygte! 

ANNONCE
DRSUPERDRUG -  SE LISTEN: Disse ting frygter kvinder mest under sex DRSUPERDRUG

Øverst på den fælles liste ligger frygten for, at ens nyerobrede Romeo eller Julie ligger inde med en grim kønssygdom, som man får i første-dates-gave. Kondom, kondom, kon-freaking-dom. 

At sjov og ballade ved et uheld bliver til en baby, samt egne evner i soveværelset, er også ting, der rangerer højt på listen over de ting, vi er mest nervøse over. 

Den lille forskel

Mange af af de samme ting går igen på mændenes og kvindernes liste over skræk-scenarier, men graden af frygt varierer meget!

Mænd er eksempelvis i langt højere grad nervøse for, at de ikke vil kunne få deres erobring til at nå orgasme end kvinder er ... Kvinder derimod frygter, at deres partner vil nægte at tage kondom på - det frygter handyrene af gode grunde slet ikke. 

Se, den fulde liste herunder! 

ANNONCE
DRSUPERDRUG -  SE LISTEN: Disse ting frygter kvinder mest under sex DRSUPERDRUG
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt