Magasinet M!

Se sammenligningen af Until Dawn 2015 og den nybyggede version af gyserspillet

I 2015 var det PlayStation-eksklusive Until Dawn lidt af en gamecahnger - de fantastiske grafikker, historien og de mange jump-scares overstrålede det faktum at spillet egentlig bare var et glorificeret "choose-your-own-adventure"-spil - godt hjulpet på vej af troværdige optrædender fra skuespillere som Rami Malek, Hayden Panettiere og Peter Stormare. 

Nu skriver vi 2024, og Sony har valgt at kaste en del kræfter i at genbygge spillet med ny grafik og animation - for en ny generation, og spørgsmålet er om det er nok til at få folk i sving med spillet igen. Selvfølgelig hjælper det at spillet denne gang også udkommer til PC, fordi det alt andet lige åbner op for et væsentligt større publikum. 

For at fremvise hvor meget der egentlig er ændret på spillet, har PlayStation udgivet en trailer, hvor de sammenligner det nye spil med gamle, identiske klip fra originalen - og det ser da egentlig meget overbevisende ud? 

Så er spørgsmålet egentlig bare, om du har tænkt dig at give dig i kast med Until Dawn (2024) når det udkommer til PlayStation 5 og PC i oktober. Hvis ikke du har spillet det før, kan vi helt sikkert anbefale det. 

Spillet udgives med en Mature-rating på 17+ år, med advarsler om blod og splat, intens vold, seksuelle temaer og stærkt sprogbrug.

ANNONCE
Until Dawn sammenligning af grafik
?si=OIS_dAblyz_auupu
Del

Seneste nyt