Magasinet M!

Se Timothée Chalamet forvandlet til Bob Dylan i kommende biopic

Første trailer til A Complete Unknown er landet

Timothée Chalamet har allerede imponeret i film som Call Me By Your Name og Dune, og nu skal han prøve kræfter med rollen en biopic. 

De seneste år har flere af Hollywoods unge håb været omkring en biopic. Rami Malek brillerede som en ung Freddy Mercury i We Will Rock You, Taron Egerton tog skridtet som ung actionstjerne og til troværdig alsidig skuespiller da han spillede Elton John i Rocketman, og Austin Butler har siden sin medvirken i Elvis, haft enormt svært ved at fralægge sig sin tillærte Elvis-stemme igen. Kan Chalamet måle sig med den gruppe?  

Bob Dylan,en musikkens mest ikoniske og komplekse personligheder, er i hvert fald en god målestok. Traileren til A Complete Unknown giver et spændende indblik i Chalamets forvandling til Dylan. Chalamets transformation til Dylan i traileren er både overbevisende og fascinerende.

Instruktøren bag den kommende film er ingen ringere end James Mangold, der allerede har bevist sit værd i biopic-genren med film som Walk the Line og Ford v Ferrari.

Chalamets transformation til Dylan har efter sigende taget måneder af skuespillerens liv -  Timothy har haft travlt med at træne sin stemme for at efterligne Dylans unikke vokal og lært at spille guitar som den ikoniske musiker.  

Den kommende biopic A Complete Unknown skulle få biografpremiere i slutningen af året. 

ANNONCE
A Complete Unknown Teaser trailer
?si=bkuA8RpmBFM71f_J
Del

Seneste nyt