Magasinet M!

Se traileren til den nye sæson af Besat af Bad Boys

Pigerne tænder på vildskaben, dramaet og balladen i det eksplosive kærlighedsliv, og de keder sig, når de prøver at date en helt almindelig sød fyr

De drømmer om en klassisk kernefamilie med kærlighed, og de er Besat af Bad Boys.

I sæson 2 møder vi igen de flabede og rebelske piger, der går efter den perfekte overpumpede og mega tatoverede Bad Boy. Paradoksalt nok drømmer pigerne om familieidyl med villa, volvo og vovse, men dette matcher på ingen måde den typiske Bad Boys livsstil.

Det stopper dog ikke pigernes kamp om Mr. Perfectly Unperfect, for de er vant til at kæmpe for det, de vil ha´, og de går gerne hele vejen for at finde ham. Pigerne tænder på vildskaben, dramaet og balladen i det eksplosive kærlighedsliv, og de keder sig, når de prøver at date en helt almindelig sød fyr. De er vilde med farlige, sexede mænd, som de aldrig helt ved, hvor de har. 

I den nye sæson møder vi bl.a. den nye singlepige Ninja Nikita, som lige er kommet ud af spjældet og tørster efter friheden og Bad Boys. I selskab med Ninja sker der altid noget, og hendes ordforråd gør enhver havnearbejder til skamme.

Vi møder igen vestegnsprinsesserne Kia & Melanie, der altid falder for de store Bad Boys, men som også kæmper med konsekvenserne af det til tider hårde liv. Mariyah jagter stadig den perfekte Bad Boy, der kan håndtere hendes temperament og samtidig være vild og egenrådig, som en ægte alfahan. Heidi er også tilbage, og har besluttet, at hun nu vil have en Bad Boy… med hjerne!

En anden genganger er ”Ha’ det som du ser ud-Lasse”, der nu danner par med Nana, som har fået sit for, da hun nu skal håndtere Lasses temperament og provokationer, hvilket kan være lidt af en udfordring, når man selv har et stort temperament. 

I denne sæson møder vi for allerførste gang Pernille og Christian, som er Bad Boy-udgaven af Hr. og Fru Danmark. De har villa, vovse og noget der minder om en Volvo. Christian kan desuden krydse hele Bad Boy-tjeklisten af: han er på størrelse med HULK, har masser af tusser og en mørk fortid, hvor han måtte spjælde den i 15 mdr. Pernille har fundet den helt perfekte Bad Boy, men spørgsmålet er, om jagten er sjovere en fangsten. 

Se traileren til Besat af Bad Boys sæson 2 herunder! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt