Magasinet M!

Se ung ud? - Dyrk mere sex

Vil du gerne forblive ung, så skal du finde dig en sexpartnerSex er jo altid sjovt og mange kan jo ikke få nok af det. Men mange ved ikke, at jo mere sex du dyrker jo længere tid går der før du ser gammel ud.

Se ung ud? - Dyrk mere sex
Det viser en skotsk undersøgelse, at par som dyrker sex mindst 3 gange om ugen, ser mere end 10 år yngre ud, end deres jævnaldrende, der har mindre gang i den i lagerne. Man har regnet ud at gennemsnitsparret har højst sex et par gange om ugen.

Det er en neuropsykolog og sexforsker som står bag den her undersøgelse. Han udtaler; at glæden ved sex er en afgørende faktor med hensyn til at bevare ungdommen.

Baggrunden for hans undersøgelser består i at han har interviewet 3.500 personer i alderen 18 til 102 år, som kommer fra Europa og USA.

En dansk læge og sexolog støtter op om undersøgelsen og siger; at sex hænger sammen med ens forhold til kroppen generelt. Der bliver også udtalt at man kan opnå det samme med meditation.

Men jeg ved ikke med jer, men jeg vil foretrække sex.

Så hvis du føler at du er ved at se gammel ud, og kroppen er ved at falme og sindet også, så tag fat  i partneren, eller find en og tving hende/ham til at give dig en "foryngelseskur" i sengen.

Mange kvinder/mænd vælger jo at tage i Matas og købe
Jeg vil dog ikke anbefale, at få den bagfra mens du har en ansigtsmaske på og agurker klæbet fast til øjnene, og hvis du gør, så har du bare at tage et billede og sende det ind til Connery.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE