M!

Se Victorias Secret model iført 12 millioner kroners BH

12 millioner!!!

Se Victorias Secret model iført 12 millioner kroners BH

Generelt set har vi fyre ingen anelse om, hvor meget en god BH koster, eller - et par af os vovede typer, har været et smut forbi Victorias Secret for at lede efter en gave, der altid er mere til os selv, end til modtageren. Anyways, så er den største mission ved en flot bh ret simpel, i hvert fald når det kommer til os fyre: Den skal sådan set bare af igen.

I'm sorry but the pictures will just keep coming! ?

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Nov 1, 2017 at 3:34pm PDT

Derfor sidder undertegnede også lidt med følelsen af, at Victorias Secret er gået lige voldsomt all in, med året "fantasy bra", der er en juveleret sag, med en værdi på 2 millioner dollars. Æren af at bære årets fantasy bra, er dog en stor begivenhed i englenes univers, og i år tilfaldt æren den 27-årige Lais Ribeiro. Ribeiro har været angel siden 2015, og med årets titel, bærer hun årets fantasy bra, med navnet "Champagne Nights Fantasy Bra", der består af over 600 karat værd af diamanter safirsten og topas.

Se hvordan hun reagerer, da hun fik overbragt nyheden:

Lais har efterfølgende overøst sin Instagram-profil med fine billeder af den blærede BH. Og det forstår man jo godt:

????

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Nov 2, 2017 at 10:42am PDT

I meaannnnn????

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Nov 1, 2017 at 3:13pm PDT

I've been holding this secret for too long and I am beyond honored to announce that I will be wearing the Champagne Nights Fantasy Bra this year! I am very happy and thankful for my Victoria's Secret family for trusting me and all the support from my on family, friends and fans! THANK YOU SO MUCH!!! ??? its official!! ??

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Nov 1, 2017 at 6:19am PDT

??

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Oct 25, 2017 at 12:12pm PDT

Del