Magasinet M!

Se video: Mand i en monster truck smadrer adskillige biler efter druk-skænderi til texansk bilshow

'Murica!

Det er ikke hver dag, man hører om en monster truck, der ikke bare knuser biler, men også skaber ægte frygt blandt tilskuere til et show.

Normalt er en monster truck forbundet med et kontrolleret show, hvor der er styr på tingene - men hvad sker der, når man giver en redneck nøglerne til sådan en krabat, når man har fået lidt for meget humlejuice?

Det  blev virkeligheden i Saint Jo, Texas, ved det semiårlige arrangement Rednecks with Paychecks. Den seneste hændelse, der fandt sted under 2024 Fall Mud Crawl, viser, hvordan en aften med fest og fornøjelse hurtigt kan udvikle sig.

En monstertruckchauffør, 36-årige Jonathan Earl Reid, blev stjernen i en vild forestilling, som ingen havde købt billet til, da han angiveligt mistede besindelsen efter en skænderi med nogle tilskuere.

Det hele begyndte, da han påstod, at han var blevet angrebet med sten og øldåser. I stedet for at trække sig tilbage, greb han chancen for at vise sin styrke og satte kursen mod de parkerede biler med sin monstertruck.

Vidner beskriver, hvordan folk først grinede og filmede, indtil situationen pludselig blev alvorlig. Reid kørte brutalt ind i adskillige biler, og den festlige atmosfære blev hurtigt til panik.

To personer blev ramt og måtte på hospitalet, mens Reid blev anholdt og nu står over for alvorlige anklager. Det her er ikke første gang, at Rednecks with Paychecks har været i rampelyset af de forkerte grunde, men denne hændelse har uden tvivl sat en ny standard for kaos.

Hvis det ikke skriger 'murica, så ved vi ikke!

Du kan se den voldsomme video herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt