Magasinet M!

Se videoen: Denne vilde lommelygte kan tænde et bål eller lave din morgenmad

Du skal ikke frygte for, at du ikke kan få varm mad, selvom du er helt ude i ødemarken, hvis bare du har en Flashtorch Mini på dig!

Se videoen: Denne vilde lommelygte kan tænde et bål eller lave din morgenmad

Du har sikkert - som en anden Luke Skywalker - drømt om at have dit helt eget lyssværd. Nu kan du komme tæt på med en FlashTorch Mini, der er en minilommelygte, der er så kraftig, at du nok vil tro, det er løgn. 

Flashtorch Mini er verdens mindste lommelygte, der er i stand til at producere hele 2.300 lumen, der er mere end nok til at oplyse selv den mørkeste cykelsti en kold vinternat i provinsen. 

Men det allersmarteste ved Flashtorch Mini er, at du kan bruge den til at tænde ild med. Lyskilden i lygten er nemlig så kraftig, at du ikke længere behøver at have lighter og tændstikker med, næste gang du skal ud og lave bål i det fri. 

Men hvis du ikke lige orker det med at samle brænde til et bål, så er lyset i lommelygten så kraftigt, at du faktisk kan bruge lygten som et komfur og stege et spejlæg direkte med lygten. Så kan du lave æg og bacon, uanset hvor du er. Og hvem har ikke lyst til det?

Lommelygten måler 21 centimeter og koster 1.350 kroner. Den er lavet af hærdet aluminium og lever op til militærstandarder. Og det bedste er, at butikken bag gerne sender Flashlight Mini hele vejen til Danmark. 

Herunder kan du se en video, hvor Flashtorch Mini viser, hvad den dur til.

ANNONCE
Del

Seneste nyt