Magasinet M!

Seahawks vs. Patriots: Hvem har den lækreste kone?

På banen bliver Super Bowl XLIX afgjort i nat. Men hvem vinder titlen, når det kommer til at have den lækreste kone, Seahawks eller Patriots? Vurdér selv her.

Seahawks vs. Patriots: Hvem har den lækreste kone?

NEW ENGLAND PATRIOTS

Gisele Bündchen - gift med Tom Brady

Fru Bündchen er næsten ligeså kendt i sportens verdens som sin mand, Tom Brady, der er QB i New England Patriots. Hver gang, der er battles mellem sportsstjernernes koner, bliver Gisele nævnt.

Og det er også med sit rette. Victoria Secret-modellen må siges at være et af de lækreste skabninger på jorden, og så er det heller ikke for sjov, at hun er den bedst betalte supermodel i verden.

Lige meget hvordan det ender på søndag, skal Tom nok gå glad i seng! 

ANNONCE
Seahawks vs. Patriots: Hvem har den lækreste kone?

SEATTLE SEAHAWKS

Jennilyn DeJesus - gift med Doug Baldwin

Den knivskarpe konkurrent fra Seattle Seahwaks er gift med Wide Receiver Doug Baldwin. Jennilyn DeJeusus' smukke udseende stammer fra hendes afroamerikanske og filippinske gener. 

Ikke nok med at Jennilyn er gudesmuk, så kan hun også rykke dig rundt i sengen. Hun er nemlig tidligere spiller i den officielle Lingerie Football League (Ja, det er piger der spiller football i frækt undertøj!), hvor hun i øvrigt var Linebacker. Så hvis hun ikke kan slå Gisele på fotos, kan hun nok på banen!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt