Magasinet M!

SecretLab er klar med limited edition CyberPunk 2077 gamerstol

Officiel merchandise til årets mest ventede spil

Nu er Cyberpunk 2077 endelig ude, og spillet ser ud til at blive en massiv succes, så vi kan endelig dykke all-in på merch!

Faktisk skulle vi allerede have haft det længe ventede Cyberpunk 2077 i hænderne, men The Witcher-selskabet CD Projekt RED, måtte trække en udsættelse på spillet, der blandt andet også byder på Keanu Reeves, på grund af Corona-krisen. 

Det har dog været lige sent nok, til at de kunne nå at stoppe de mange merchandise-samarbejder, som spillet har affodret, og nu er der dukket endnu et eksklusivt samarbejde op: SecretLab har nemlig lige afsløret deres officielle Cyberpunk 2077 stol - der nok vil vække glæde hos de fleste gamere, med præferencer for "Bumblebee"-farvesættet; gul og sort. 

Se også: Den helt nye trailer fra Cyberpunk 2077 er landet

ANNONCE
SecretLab er klar med limited edition CyberPunk 2077 gamerstol

Den nye Secrelab Cyberpunk gamerstol er designet i samarbejde med CD Projekt RED, som også har leveret logoer og diverse designinput til stolen, der lanceres i de populære Omega og Titan-modeller (Dem der passer til voksne mænd).

Se også: Test: SecretLab Titan - Den ultimative gamerstol

Stolene holdes i et gul/sort farveskema mens stoleryggene er broderet med logoet fra chrome-rock bandet "Samurai". 

SecretLab  meddeler i en pressemeddelelse, at disse stole kun produceres i et begrænset oplag - og kan forudbestilles nu, unden de planmæssigt leveres til september. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt