Magasinet M!

SecretLab har lavet en limited edition gamerstol til Mortal Kombat fans

Finish him!

Kongerne af gamingstole, SecretLab, spytter den ene fantastiske fan-edition ud efter den anden. Foruden de fantastiske Joker- og Batman-versioner, har de også lavet stole for Astralis og et vælg af både e-sportshold og streamere - og nu er turen kommet til det originale fighting-game: Mortal Kombat.

Timingen kunne ikke være bedre - den nye Mortal Kombat film er godt på vej og det seneste MK-spil laver stadig i bedste velgående.

ANNONCE
SecretLab har lavet en limited edition gamerstol til Mortal Kombat fans

SecretLab x Mortal Kombat er meget udtalt en Mortal Kombat-stolen. Specialudgaven er lavet på de geniale Omega 2020 og Titan 2020-stole, så der er masser af rygstøtte og ergonomisk tilpasning - det har vi været omkring, men her er det designet, der er i fokus. 

Mortal Kombats logoer er indarbejdet i stor stil, og figurerer både på forsiden og bagsiden af ryglænet.

ANNONCE
SecretLab har lavet en limited edition gamerstol til Mortal Kombat fans

Og mens det sorte læder dominerer, er detaljerne udfærdiget i rødt PU-læder, som er blevet broderet med catchphrases fra spillet: FATALITY og FINISH HIM!

Der er selvfølgelig også blevet plads til en sending dødningehoveder - og alt i alt, er det en stol, der på ingen måde sætter en kommende ejer i en situation, hvor folk ikke tror på, at man er MORTAL KOMBAT F-A-N!

Pris og tilgængelighed:

Secretlab x Mortal Kombat er tilgængelig nu til en vejledende pris på 389 euro (for OMEGA-modellen). Stolene forhandles eksklusivt hos Secretlab.eu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce