Magasinet M!

Secretlabs nye Titan EVO gamerstol byder på mere komfort - og magneter(!)

Den fantastiske gamerstol er blevet endnu bedre, lyder det i forbindelse med afsløringen af den nye gamerstol

Gamerstolene fra Secretlab er i forvejen ekstremt hæderlige produkter, men nu er folkene bag gamerstolen klar med en videreudvikling af deres produkt. 

Secretlab Titan Evo 2022 er navnet på deres nyeste stol - som kombinerer de bedste features fra Omega 2020 og Titan 2020 (Læs test her) modellerne. 

Det betyder blandt andet, at man ikke længere bør overveje hvilken model der skal til - men blot koncentrere sig om størrelsen: Small, Regular og XL.

Secretlab tilføjer en række forbedringer til den nye stol - blandt andet hævder de at have opgraderet deres NEO Hybrid kunstlæder, der er 12x mere modstandsdygtig end almindelig PU-kunstlæder - og deres nye Softweave betræk er både blødere og mere ventileret end tidligere.

ANNONCE
Secretlab Titan Evo 2022 med softweave betræk - Secretlabs nye Titan EVO gamerstol byder på mere komfort - og magneter(!) Secretlab Titan Evo 2022 med softweave betræk

Sædet er blevet redesignet, der er kummet en rygstøtte med support på hele fire punkter, og selvfølgelig stadig de mange velkendte features med koldskum, memoryskum og armlæn med stærk metalkonstruktion.

Titan EVO 2022 har også fået indopereret et lille NFC-tag, som kan bekræfte at stolen ikke er en kopivare - og så ydes der op til fem års udvidet garanti på stolen.

ANNONCE
Secretlab Titan Evo 2022 features
Magnetiske armstøtter - Secretlabs nye Titan EVO gamerstol byder på mere komfort - og magneter(!) Magnetiske armstøtter

En helt ny feature, der kan hjælpe til at forlænge stolens levetid yderligere, er de magnetiske armlæn, der ud over at kunne reguleres i fire retninger, også gør det ultra nemt at udskifte til nye - eller et mere unikt design. 

Secretlab Titan Evo 2022 koster fra 429 euro, alt efter størrelse.

Vær opmærksom på, at stolene på nuværende tidspunkt er tilgængelige som pre-order på Secretlab.eu, og først går i handlen den 18. august 2021. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt