Magasinet M!

Seks smækre strippere

Seks film. Seks frække stripscener. Mange tak Hollywood

Seks smækre strippere

Salma Hayek

Salma Hayek

Film: From Dusk Til Dawn

Den mexicanske skønhed gør det så godt som delikat dansetøs, at man næsten kan tilgive hende, at hun til sidst i showet bliver til en vampyr og går i flæsket på gæsterne...

 

Natalie Portman

 

Natalie Portman

Film: Closer

Hvis nu bare bette Natalie havde danset sådan for Anakin i Star Wars, havde vi aldrig set noget til Darth Vader. Natalie for helvede! Du har mange stjerneliv på din samvittighed...

ANNONCE

 

Rose McGowan

 

Rose McGowan

Film: Planet Terror

Selvfølgelig er det piss-esejt, at den yndige Rose ender med at valse omkring med at maskingevær på lårstumpen. Men hvor er det pisse-ærgerligt, at vi ikke får flere smagsprøver på de glimrende danseevner.

 

Jessica Biel

 

Jessica Biel

Film: Powder Blue

Vi må være ærlige. Vi har faktisk ikke set Powder Blue. Eller det er løgn. Vi har ikke set hele Powder Blue, så vi kan ikke sige, om den er god. Men vi har set denne scene. Mange gange. Og den er vi ganske glade for.

ANNONCE

 

Jessica Alba

 

Jessica Alba

Film: Sin City

Verdens lækreste MILF gjorde det også godt, inden hun blev med rogn. Savl-fremkaldende scene, som de fleste nok har set. Men som de færreste nok har noget imod at gense.

 

Lindsay Lohan

 

Lindsay Lohan

Film: I Know Who Killed Me

Og her gik vi og troede, at lille Lindsay brugte al sin tid på drukture og lesbiske forhold. Men hun har åbenbart også benyttet lidt af sin sparsomme fritid med at lave film. Hvor hun stripper. Sejt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt