Magasinet M!

Selskabslege med Gel Blaster: 5 nye måder at spice dine fester op på

Har du nogensinde været til en fest, hvor underholdningen var lidt forudsigelig? Quizzer, brætspil og karaoke kan være sjove, men hvad hvis vi kunne løfte feststemningen til et helt nyt niveau? Velkommen til Gel Blasters univers! 

Hvad er Gel Blaster?

Gel Blasters er innovative blasters, der skyder små vandgelébolde kaldet ‘gellets’. De er sikre, miljøvenlige og utroligt sjove at bruge - perfekte til både indendørs- og udendørsaktiviteter kan disse blastere forvandle enhver fest til et adrenalinfyldt eventyr. Og med Gel Blaster Portal Smart Target, Gel Blasters interaktive skydeskive, kan du hæve din målskydning til et nyt niveau.

Top 5 bedste festlege med Gel Blaster:

ANNONCE
Gel Blaster - Selskabslege med Gel Blaster: 5 nye måder at spice dine fester op på Gel Blaster

1. Capture the Flag: Gel Blaster Edition

- Anbefalet deltagerantal: 8-20 personer.

  • Del gæsterne op i to hold og gem flag rundt omkring på festområdet. Målet er at finde og bringe modstanderens flag tilbage til din base uden at blive ramt af deres Gel Blasters. For ekstra spænding kan I spille om natten med lysende flag og Starfire gellets.
  • Strategi: Læg en plan med dit hold. Skal I spille defensivt og beskytte jeres flag, eller satse alt på at erobre modstanderens flag hurtigt? Kommunikationsradioer kan være en stor hjælp, så I kan koordinere jeres bevægelser og give besked om fjendtlige positioner.
  • Udstyr: Overvej at udstyre spillere med forskellige typer af Gel Blasters - nogle med hurtig skudrate for offensiv handling og andre med større kapacitet for forsvar. Lysende armbånd eller veste kan hjælpe med at identificere holdene, især under natspil. (Gå all in på natstemningen ved at anvende selvslysende Starfire Gellets og Gel Blasters!)
ANNONCE
Gel Blaster - Selskabslege med Gel Blaster: 5 nye måder at spice dine fester op på Gel Blaster

2. Zombie Apocalypse

- Anbefalet deltagerantal: 6-15 personer.

  • En person starter som zombie og skal forsøge at "inficere" de andre ved at ramme dem med Gellets. Når en person bliver ramt, skifter de også til zombieteamet. Sidste menneske, der står tilbage, vinder!
  • Dynamik: Spillet begynder med kun én zombie, men hurtigt spreder "infektionen" sig. De der formår at undgå zombierne længst, må finde kreative måder at skjule sig på eller danne alliancer. Resultat: En følelse af paranoia, som gør spillet ret så medrivende.
  • Variabelt terræn: Sørg for at have forskellige gemmesteder og forhindringer, så spillerne kan bruge omgivelserne til deres fordel. Det kan være alt fra møbler og telte til naturlige elementer som træer og buske..
ANNONCE

3. Target Practice Showdown

- Anbefalet deltagerantal: 4-10 personer.

  • Sæt forskellige mål op rundt om i området, hver med forskellige pointværdier. Giv hver spiller en bestemt mængde tid til at ramme så mange mål som muligt. Den med flest point til sidst vinder en præmie. Dette spil er ideelt for dem, der elsker konkurrence og præcision.
  • Mål: Brug mål med forskellig størrelse og placering for at variere sværhedsgraden. For eksempel kan små, bevægelige mål give flere point end større, stationære mål.
  • Power-Ups: Tilføj et ekstra twist ved at inkludere "power-ups". Disse kan være specielle mål (Læs: Gel Blaster Portal Smart Target), der giver bonuspoint eller særlige evner som ekstra tid eller en mere kraftfuld Gel Blaster..
ANNONCE

4. King of the Hill

- Anbefalet deltagerantal: 6-12 personer.

  • Find en central placering, der fungerer som "bakken". Målet er at være den eneste på bakken i så lang tid som muligt. Spillerne kan danne alliancer, men kun én kan være konge af bakken i sidste ende!
  • Taktik: King of the Hill kræver både offensiv og defensiv strategi. Spillere skal balancere mellem at angribe dem, der forsøger at tage bakken, og forsvare sig selv mod angreb. Det er også vigtigt at vide, hvornår man skal trække sig tilbage og hvile eller gemme sig for at kunne vende tilbage med fornyet styrke.
  • Spænding: Alliancer kan dannes og brydes hurtigt, og skaber en uforudsigelig og spændende dynamik. Ingen kan føle sig sikre, og spillet kan ændre sig dramatisk i løbet af få sekunder.
ANNONCE

5. Team Deathmatch

- Anbefalet deltagerantal: 8-16 personer.

  • En klassisk spiltilstand fra gamingverdenen bragt til live! To hold kæmper mod hinanden, og det hold, der rammer flest modstandere inden for en tidsgrænse, vinder. Dette spil kræver både strategi og samarbejde.
  • Roller: Tildel specifikke roller til forskellige spillere, som snigskytter, frontlinje soldater og medic. Hver rolle kan have unikke opgaver og fordele, som tilføjer ekstra dybde til gameplayet. For eksempel kan medic genoplive faldne holdkammerater, mens snigskytter kan tage fjender ud på afstand.
  • Kommunikation: Effektiv kommunikation er nøglen til succes i Team Deathmatch. Brug walkie-talkies eller headset for at holde hele holdet informeret om fjendens bevægelser og koordinere angreb..
ANNONCE

Gel Blaster Portal Smart Target

Gel Blaster Portal Smart Target bringer spændingen fra videospil til live med en sjov og interaktiv Smart Target-oplevelse. 
Forbedr dine Gel Blaster-færdigheder med forskellige udfordringer, eller gå all-in med dine venner til den ultimative havekamp! 

Med Gel Blasters app kan du nemt holde styr på dine resultater og udforske forskellige spiltilstande som Dual, hvor to paneler lyser op og du skal ramme de rigtige farver for at vinde, og Watch Out, hvor hurtige beslutninger afgør din score. Freeform tilbyder farverig måltræning, mens React tester din fokus og timing. Match kræver, at du ændrer panelernes farver, så de matcher, og Chase er en højhastighedsudfordring med grønne og røde paneler. 

Her er et par idéer til at integrere Gel Blaster Portal i sommerudfordringerne:

ANNONCE
Gel Blaster Portal

1. Speed Shooting Challenge

- Anbefalet deltagerantal: 2-6 personer.

  • Hvordan: Placer Gel Blaster Portal Smart Target på forskellige steder i din have eller indendørs område. Giv hver spiller en bestemt tid (f.eks. 30 sekunder) til at ramme så mange mål som muligt. Hvert mål kan have forskellig pointværdi baseret på sværhedsgrad og afstand.
  • Strategi: Spillerne skal udvikle en hurtig skyde-strategi og vælge, hvilke mål de vil gå efter først for at maksimere deres point. 

2. Precision Marksman

- Anbefalet deltagerantal: 2-4 personer.

  • Hvordan: Denne leg fokuserer på præcision frem for hastighed. Sæt Gel Blaster Portal Smart Target op på lang afstand og lad spillerne tage sig god tid til at sigte og ramme målet. For at gøre det mere udfordrende kan du afprøve forskellige af Gel Blaster Portals gamemodes.
  • Regler: Hver spiller får et bestemt antal skud (f.eks. 10 skud) og skal prøve at ramme målet så mange gange som muligt. Den spiller med flest præcise hits vinder. Kræver tålmodighed og en rolig hånd.

3. Defensive Stronghold

- Anbefalet deltagerantal: 4-8 personer.

  • Hvordan: Opstil en "base" med Gel Blaster Portal Smart Target som centrum. Deltagerne skal forsvare basen mod angribere, der forsøger at ramme målet. Del spillerne op i forsvarere og angribere, og skift roller efter en bestemt tid.
  • Strategi: Forsvarerne skal bruge dække og taktisk positionering for at beskytte målet, mens angriberne skal koordinere deres angreb for at overvælde forsvaret. 
ANNONCE
Gel Blaster - Selskabslege med Gel Blaster: 5 nye måder at spice dine fester op på Gel Blaster

Hvis du er klar til at tage dine fester til det næste niveau, er Gel Blaster det perfekte valg! Med den sjove og actionprægede tilgang kan du være sikker på, at dine venner vil tale om din fest længe efter, den er slut.

Hvor kan jeg finde de ægte Gel Blasters?

Gel Blaster forhandles blandt andet hos Bilka, Elgiganten og Føtex.

Bilka og Føtex kører netop nu kampagne på deres sci-fi-film-inspirerede Gel Blaster Piranha blaster - den eneste vandtætte Blaster i sortimentet, så slå vejen forbi deres afdeling for sportsudstyr (Gel Blaster er nemlig ikke legetøj for børn)

Husk også at tjekke GelBlaster.com for at finde det optimale loadout til din næste sommerfest og lad dig inspirere til at skabe en hel unik oplevelse! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt