Magasinet M!

Send din bedre halvdel i orgasmehimlen med nyt soveværelseslegetøj med dobbelt-motor

NOS-ringen!

Orgasmer er en vigtig del af sex, hvad end du er mand eller kvinde.

Det er dog oftest sådan, at mænd opnår klimaks først under samleje, mens kvinder skal stimuleres i længere tid for at komme helt dertil.

Det er noget de fleste har affundet sig med og arbejder du fra, når det er tid til at hygge sig under lagnerne. Men hvad nu hvis vi sagde, at du faktisk kan opnå fællesorgasmer med din partner, når I dyrker sex?

Fællesorgasmer har vist sig at have en stor effekt på parforholdet. Hvis I er i stand til at komme samtidig, kan det faktisk føre til et gladere og mere intimt forhold. Det bringer jer tættere på hinanden på en måde, som I aldrig har oplevet før.  Men hvordan opnår I så disse famøse fællesorgasmer? 

Eksempelvis med en NOS-penisring!

NOS betyder i denne sammenhæng dog ikke NOS som i et 'energitilskud' til bilen for ekstra fart, men derimod latinsk for 'os'. 

Den er designet til at stimulere både kvinden og manden under samleje - med ldit ekstra opmærksomhed på kvinden med to kraftfulde vibrator-motorer på toppen. Dobbeltmotoren giver så kraftige vibrationer, at der er dømt stimulering i stor stil til både manden og kvinden.

Formen og placeringen af motoren gør, at vibrationerne følger med under hele samlejet og sørger for konstant stimulering af kvinden.

Er du klar på at sende fruen i orgasme-himlen?

ANNONCE
Send din bedre halvdel i orgasmehimlen med nyt soveværelseslegetøj med dobbelt-motor
Del

Seneste nyt