Magasinet M!

Serie 3-spiller scorede vanvittigt mål sidste weekend: Nu kan det blive verdens bedste

"Jeg har ikke set et bedre mål i hele verden i denne sæson," siger den danske spiller selv til TV 2 Sport. Se det her samt alle de bedste ting fra ugen, der gik, i sportens verden.

Ugens FIFA-ratings

På fredag udkommer den længe ventede fortsættelse i FIFA-sagaen; nemlig FIFA 17. Mens du venter i spænding, bliver det ved med at poppe op med rating-lister fra det nye fodboldspil. Og denne gang har Superliga.dk fået adgang til de 10 bedste spillere fra den danske superliga. Mens mange sikkert tror, at det ville være Rafael van der Vaart, der tog sig af den titel, er det derimod - overraskende nok - tre danskere, der er at finde på listens tre første pladser. Herunder kan du se de 10 bedste spillere, der selvfølgelig domineres af FCK- og FC Midtjylland-spillere.

ANNONCE

Ugens fan

Man kan vise sin kærlighed til sin fodboldklub på mange måder, hvor de mest almindelige nok er at bære klubbens spillertrøje, se klubbens kamp eller synge med på klubbens slagsange. Men en Stoke City-fan har lige taget det at være fan til et helt nyt niveau. Og hvis vi skal være ærlige, er det altså ret sejt.

ANNONCE

Ugens halvlegs-show

Er du tit på stadion for at støtte dit hold i Superligaen, ved du også, at de fleste halvlegs-shows er noget værre lort - alt fra amatør-cheerleaders til konkurrencer, hvor det gælder om at ramme overlæggeren, med billetter til klubbens næste hjemmekamp som præmie. I weekenden var det dog alt andet end kedeligt i pausen mellem Derby County og Blackburn Rovers i den næstbedste engelske liga. Faktisk er det måske noget af det underligste, du nogensinde (eller i hvert fald i denne uge) kommer til at se. Vi vil ikke sige så meget andet, end du blot skal læne dig tilbage og nyde samtlige 33 sekunder af denne video.

ANNONCE

Ugens Look-alike

Manchester United smadrede mestrene fra Leicester med 4-1 efter en fortrinlig første halvleg. Men det, du ikke så, var, at i løbet af de første 45 minutter spurtede en baneløber ind på banen. En oftest ret irriterende ting, men ikke i dette tilfælde. For baneløberen lignede nemlig Uniteds megastjerne, Zlatan Ibrahimovich, på en prik, hvilket der kom nogle fabelagtige billeder ud af. Og Zlatan? Ja, han virkede ikke synderligt irriteret, og der var tilmed plads til smil fra den svenske angriber.

ANNONCE

Ugens mål

Det er sjældent, at medierne har fokus på den ottende bedste fodboldrække i Danmark. Men ikke desto mindre var det lige præcist det, der skete, den forgangne uge. Hvorfor? Fordi der blev scoret et vanvittigt mål, der sjældent er set mage. Det var i kampen mellem FC Holte og Skjold Birkerød, hvor Skjolds Tobias Grønbæk besluttede sig for at saksesparke til bolden fra kanten af feltet, hvorefter den runde kugle strøg op i hjørnet. Et mål, der tilmed blev fanget på video, og som siden er blevet set over en million gange af folk verden over.

ANNONCE

Og spilleren var da også slemt tilfreds med sit eget mål efter kampen.

- Jeg har ikke set et bedre mål i hele verden i denne sæson, sagde Tobias Grønbek efterfølgende til TV 2 SPORT.

Historien stopper dog ikke her. For eftersom man har målet på kamera, er det ikke urealistisk, at det kommer med i opløbet til at blive nomineret som årets mål i verden, den såkaldte FIFA Puskas Award.

- Lige efter kampen, da vi sad på sidelinjen og fejrede sejren, kom modstanderens træner over og spurgte, hvem der havde scoret målet. Så fortalte han om et mål, de havde optaget, for et par år siden, som også havde været med i Puskas-nomineringen. Det er jo en fuldstændig sindssyg tanke, siger Tobias Grønbek til TV 2 Sport.

Om det så kommer til at ske, må vi vente med at få svar på til næste år, da prisen bliver uddelt på sæsonbasis - altså fra starten til slutningen af en sæson.