Magasinet M!

Set fra en B-skål

Vores nye klumme Set fra en B-skål, hvor kvinderne får frit spillerum, og kan bitche eller give os gode råd med på vejen! Vil du vide hvordan kvinder ser verden, så læs mer her...Set fra en B-skål
En ting, der rigtig kan få min rødstrømpe side frem i mig, er Facebook gruppen; "32 regler mænd ville ønske kvinder kendte"..

Første regel; "Hvis du synes du er overvægtig, så er du det sikkert. Lad være med at spørge os. Vi nægter at svare."

Hvis en kvinde spørger dig om hun er overvægtig, skal du ALDRIG sige ja, ligegyldigt om vi så vejer 150 kg., så lyv! Hvis vi spørger, er det som regel fordi vi er usikre på os selv, måske har vi haft en dårlig dag, og ønsker egentlig kun at blive værdsat lidt.

Hvis vi lige har været ude at købe tøj, så ros os! Fortæl os hvor godt vi ser ud. Spejle i butikker er aldrig gode for ens selvværd. Hvis vi derefter kommer hjem til en fyr, som ikke vil rose os, kan det nemt medføre hysteri, trøstespisning og sexmangel. Hvis du er ærlig, eller fortæller os det vi ikke vil høre, er der god grund til at passe på de næste 3 år. For hvis der er noget vi kan, så er det at huske hvad I har gjort.

Når du går ind i et forhold, så gælder Miranda-loven nemlig. Alt hvad du siger, kan og vil, blive brugt imod dig senere. Der er ikke noget at diskutere, sådan er vi bare. Det er vores ret som kvinder. Hvis du nægter at svare, vil det altid blive tolket som et ja. Vi er alle født til altid at tolke negative, det er ikke en fejl, sådan er vi bare. Hvis noget du siger, kan tolkes på 2 måder, så vil vi altid vælge den tolkning der medfører et skænderi, snak derfor tydeligt, og overvej hvert ord før du siger noget.

Alt vi kvinder vil have, er opmærksomhed. Negativ opmærksomhed medfører skænderier, men det er trods alt opmærksomhed. Positiv opmærksomhed, som kys, blomster og søde ord, medfører glæde og en sød kæreste, som muligvis kunne overtales til at gøre noget godt for dig.

Kvinder er bange for deres vægt, vi er aldrig tilfredse med vores krop, og bliver det aldrig. Så længe medierne fortæller os, at vi skal veje 40 kg., lige så længe vil vi være utilfredse.
Hvis I vil slippe for vores neurotiske forhold til vores vægt, så skaf nogle lidt sundere modeller ind på forsider og i fjernsynet. Ellers føler vi os aldrig tynde nok, vores mave er aldrig flad nok, og vores bryster store nok.

Men grundlæggende så er alt hvad vi vil have er, at I kigger på os og fortæller os hvor smukke vi er. Vi håber I ser os som smukke, for hvis I gør, så kan vi måske også selv se os sådan. For hver gang du siger; "du er smuk", til en kvinde, vil det styrke hendes selvtillid, og derfor også din glæde. Hvis vi har dårlig selvtillid, gider vi nemlig heller ikke have sex. Det er en win-win situation.

Så for at opsummere: hvis du nægter at svare, så medfører det dårlig selvtillid, hvilket medfører at vi ikke vil dyrke sex, fordi vi føler os grimme og fede. Næste gang en kvinde spørger dig; "Synes du jeg har taget på?", så sig; "Nej min skat, du ser vidunderlig ud." Og giv hende et kys, bare for at understrege din pointe. Og lad være med at kigge på fjernsynet mens du siger det.

Læs også næste gang, hvor "set fra en b-skål" handler om toiletter...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE