Magasinet M!

Seth Rogen tager tykt pis på Barbie-filmen med ny trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

They can have their mansions, we will always have pizza. Cowabunga.

Seth Rogen har efterhånden arbejdet på sin egen animerede Ninja Turtles-film i årevis, men skildpadderne fra kloakken nærmer sig nu endnu en biografpremiere. 

Den nye trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, benytter sin timing til at tage pis på et andet legetøjsprodukt, Barbie-dukken, der netop i disse dage har global premiere i biograferne

Rogens Turtles-film lander allerede i biograferne den 3. august, og animationsfilmen byder på en tegnestil, der langt hen ad vejen minder mere om 90'ernes skildpadder, end de skarpe streger de er blevet tegnet med, gennem det seneste årti. 

Selve plottet til den kommende TMNT-film er stadig uklart, men der er et ret interessant udvalg af skuespillere, der låner deres stemme til animationsfilmen. Seth Rogen selv lægger stemme til Bebop, og flankeres af John Cena, der har fået Rocksteady. 

De fire skilpadder har fået unge teenagestemmer fra skuespillerne Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey og Shamon Brown Jr., alle relativt ukendte navne - der igen understøttes af skuespillere som Jackie Chan, Rose Byrne, Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Ayo Edebiri, Ice Cube, Post Malone, Maya Rudolph og mange flere. 

Tjek den nye trailer her: 

ANNONCE
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce