Magasinet M!

Sex eller smartphone? Danskerne har talt

Ville du helst droppe smartphonen eller sex?

Hvis du er som de fleste af os, der følger med på siden her, så vil du nærmest gøre alt i verden, for ikke at skulle undvære sex. 

Og så alligevel.

Hvis du nu skulle vælge, og husk på, at vi har herligt sommervejr med festivaler, rejser og masser af fester i udsigten, hvad ville du så helst opgive af disse tre muligheder?

ANNONCE

Det siger resten af danskerne

Men hvordan forholder det sig generelt for danskerne? Det har vi fået svaret på. 

Hvis valget stod mellem at undvære smartphonen eller undlade at dyrke sex i 6 måneder, så tyder det på, at flere vil undvære sidstnævnte. En ny undersøgelse fra Huawei viser nemlig, at 43 procent af danskerne mellem 18-45 år hellere vil undlade at dyrke sex i et halvt år end at undvære deres smartphone.


”Smartphonen er for mange blevet et uundværligt arbejdsredskab. Det er vores primære kamera samt livlinen til børn, kæresten og omgangskredsen. Det er måske derfor det for nogle kan være mere overskueligt at forestille sig en længere periode uden sex, hvorimod flere måneder uden en smartphone kan være helt utænkeligt,” fortæller Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei.

Undersøgelsen viser også, at knap otte ud af ti danskere heller vil undvære alkohol (78%) i seks måneder end deres smartphone.

ANNONCE
Sex eller smartphone? Danskerne har talt

Helt galt står det til, for de yngste i undersøgelsen. 

Her vil man i højere grad sige nej til både sex og alkohol i en periode på seks måneder, for at beholde sin smartphone. Det er meget heldigt, at det ikke er et valg, vi står og har brug for at træffe! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt