Magasinet M!

Sex-gadget: sådan holder du styr på dine skills i sengen

Trænger du også til at få et overblik over dine stødteknikker med mere?

Har du også undret dig over, hvorvidt dit storprustende korpus, som svedfuldt maser den stakkels pige under dig, faktisk yder god sex til din respektive partner? Eller har du bare lyst til at se, hvor mange gange du støder i gennem eller hvor mange bevægelser du kan få ud af akten inden lillemand melder stop?

Så skal du have fingrene i den nye sex-gadget – Lovely. På nuværende tidspunkt er udstyret på crowdfunding-stadiet, men det virker lovende.  

Med sin bløde, silikonebaserede form skulle den passe perfekt på roden af din penis, og derfra sender detaljer om dit sex-liv til din Lovely-app. Udover datatransmissionen under samlejet sidder udstyret også stramt om kalorius og virker derfor som en penisring, der forøger og bevarer en stenhård stiv pibe – og for the ladies bliver der sendt små vibrationer ud i skinkestangen, som sørger for mere nydelse hos fruen.

Udover fordelene ved et sexlegetøj sørger den tilhørende app at give dig et overblik over dine evner, bl.a.:

- Tempo

- Bevægelser

- Forbrændte kalorier

- Varighed

Firmaets intention med det nye udstyr er at forbedre eller vedligeholde den gode sexkultur i soveværelset, men den bliver højest sandsynligt et medie for en række drengerøvsvæddemål.

Udover de forskellige statistikker giver app’en dig tips til forbedring, hvis du nu skulle være en slowpoke i sengen – desuden findes der tilsyneladende ca. 120 forskellige stillinger, som du kan granske rundt i.

Hvis det skulle være noget, du manglede i soveværelset, så kan du jo tjekke sagerne ud her

- den eneste ulempe ved app'en er dog, at det ikke ligefrem er den fedeste situation på arbejdet, hvis der lige popper en notifikation op om, at du skal bruge mere tid på forspil og ikke være et egoistisk røvhul.. men ellers er den cool!

ANNONCE
Del

Seneste nyt