Magasinet M!

Sex-gal dæmon på spil

Fabeldyr opskræmmer Zanzibars befolkning

Sex-gal dæmon på spil

Af: Martin Finnedal


Den er helt gal på Afrikas østkyst. Et modbydeligt væsen kendt som Popo Bawa har den skidte vane, at den voldtager befolkningen. Og det gælder såvel kvinder, mænd og børn. Hver gang er metoden den samme: Dyret dukker op i en røgsky og får offeret til at falde i en dyb trance. Og så øhm slår han til.

Således fortæller den 41-årige Mohammad Juma til Reuters Bureau, at ?Popo Bawa er meget ægte og meget velforberedt?. Om det sidste betyder, at væsnet trods alt er så hensynsfuldt at benytte lidt creme, melder historien ikke noget om.

Et andet vidne, Asha Saleh, fortæller hvordan hun blev voldtaget af det sælsomme dyr i en hel time. Mens hendes mand lå ved siden af.

Popo Bawa (frit oversat=flagermusevinge) er mest aktiv, når politikerne skal til valg. Som i 1995, hvor det gik ud over den stakkels Mohammad Juma, samt i 2000-2001. Hvad den overvældende sextrang har med politik at gøre er endnu et ubesvaret spørgsmål.

Indtil mysteriet om den lystne dæmon er opklaret, lever beboerne i frygt og væbner sig så godt de kan. ?Vores eneste forsvar er at læse op af Koranen. Intet andet virker?, lyder det fra Mohammad Juma. Minderne om Popo Bawa sidder stadig dybt i ham.

ANNONCE
Del

Seneste nyt