Magasinet M!

Sex i DK

Læs hvad danskere i parforhold mener om deres sexliv...Sex i DK

Analyseinstitutter render som regel rundt og spørger folk, hvem de har tænkt sig at stemme på eller hvilken yoghurt de spiser om morgenen.  Et af dem fik dog for nylig den glimrende idé at spørge 664 danskere i parforhold om deres sexliv.

ANNONCE

Sensationen lurede da svarene forelå. Hvad skulle vi dog gøre uden eksperternes  skarpe iagttagelsesevne? Hold nu fast: Undersøgelsen når frem til, at en hel del mænd (43%) er utilfredse med mængden af sex de får. Wow! Tænk engang: Mænd vil have mere sex. Hvad bliver det næste? Bævere er svært interesserede i dæmninger eller EPO har det med at optræde i sammenhæng med cykelryttere?

ANNONCE
Sex i DK

 I virkeligheden er det mere overraskende, at over halvdelen er tilfredse ... men hvad er det så de er tilfredse med? Det fortæller undersøgelsen også:


26% går i seng med partneren flere gange om ugen, mens 24% nyder kæresten én gang ugentligt. Så er der 23% månedlige dyneluskere, mens 16% faktisk aldrig får sex (?!)


Noget tyder på, at kvinderne er godt med hvad sexdrive angår; i hvert fald erklærer 25% af dem sig utilfredse med DERES lagenfrekvens - de vil have mere. Vi gør det altså ikke godt nok, mine herrer! Her ser vi så bort fra jer "one-percenters" (der er 1% procent, der har sex hver dag) - I får en thumbs up herfra.

ANNONCE

Et forslag herfra vil være, at den forsømte fjerdedel på spindesiden tager fat i den utilfredse del af mændene - så har vi 100% tilfredse kvinder og en forsvindende lille del utilfredse hankøn. Sjovt nok en procentdel på størrelse med dem, der aldrig får sex. Og de er alligevel fortabt.


(Undersøgelsen er foretaget af Rambøll Management/Analyse Danmark for Morgenavisen Jyllands-Posten)

ANNONCE
Del

Seneste nyt