Magasinet M!

Sex i olivenlundene

Det er her spaghettien hænger ud af ærmerne på de fleste mænd. Det er her vi kan dufte appelsiner og oliven når vi vågner. Det er også her, du ser ungpigebryster strutte dig lige op i fjæset, lige meget hvor du går hen.Sex i olivenlundene
Overrasket kan man squ godt blive, og man kan nu også tænke sit, for er det rigtigt eller forkert! I Danmark ville disse landlige piger blive kaldt for billige. Men hvad, det skider de på, de flirter og meget mere med alle de lyshårede nordiske fyre med blå øjne. Man kan roligt sige, at de nyder livet og rager til sig, hvor de kan komme til det. Det er helt klart skide spændende for fyrene, og hvorfor ikke? Lev mens du er ung! Men pas på, for hvor var pigen sidst, før du kom? Og pas på deres kærester, de fleste af dem har nemlig sådan en, og de er ret besidderriske. Det betyder, at du skal sikre dig at den pige du render rundt med i sommerferien virkelig er single. Ellers kan du risikere at få et par på hatten

Jeg befinder mig lige nu i Vorno ved Lucca, og tæt på Pisa i Italien. Vi er flere der er taget til Vorno, som jeg gør hver sommer. Nogle arbejder, og andre er med for at leve slapperlivet.

Vi når næsten aldrig helt op til iskiosken, før pigerne har samlet sig i klaser og udvalgt aftenens offer. Og "vores" singledrenge nyder hvert sekund af Italy-flirt, det er virkelig hot, ligesom de halvnøgne piger. De er næsten som edderkopper. Udvælger sit et offer, gnasker i dem og "dræber" dem.
ANNONCE
Sex i olivenlundene
Puha, I skulle bare vide hvor meget vildt sex der bliver fyret af, hver aften, lige midt i olivenlundene, hvor de ikke er så lette at finde så længe seancen står på. Det er virkelig sjovt at være tilskuer til, men også lidt tankevækkende.

Hvis du er en af de heldige fyre, oplever du, når du altså har scoret en italiensk skønhed, at hun vimser forbi dit hus konstant, dag og nat, på scooter, og når lommepengene er sluppet op, på gå-ben. Fyrene er totalt smigrede, og kan ikke komme tidligt nok ud af sengen. Der gik ikke mange dage før der fimsede tre bellaer rundt på vores terrasse og opvartede mine mandlige venner. Og de var eddersure på os, kvindelige rejseledsagere. En af pigerne bad endda Lars (navn ændret), min bror om at bede os flytte ud af huset. Tror I lige han lå flad af grin, for som han forklarede hende, en af pigerne ejer huset. Det sårede vist pigebarnets stolthed, for vi har ikke set hende her siden. Til gengæld har vi mødt hende hos købmanden, sammen med sin kæreste. Det virker lidt som om de andre piger har udstødt hende efter episoden. De er virkelig underlige, de italienske piger. Sådan lidt mafiaagtige.

Du behøver så absolut ikke rejse til Ibiza for at score, få noget på den dumme eller for at være omsværmet i ædru tilstand. Du skal bare rejse til en lille italiensk landsby, så får du alt hvad hjertet kan begære. Og sjovt nok foregår det på samme måde på strandene i Pisa. Der er en helt speciel type pige her, som lokalt bliver kaldt for, siestapigerne. De bruger deres 2 - 3 timers siesta på stranden, og kan de score en turist, ja så gør de det.

Tænk, du behøver slet ikke fræse rundt i en Ferrari for at blive forkælet og få sex en hel sommer. Du kan såmænd godt nøjes med en lejet scooter med plads til to. Og så gør det da heller ikke noget, hvis du er lidt romantisk, eller lader som om, og forærer pigen en masse skrammel. De elsker squ skrammel dernede.

Hvis du er rigtig heldig og finder dig en "rigtig" pige, blive du nærmest forgudet af hende, hendes mor og hendes mandlige familiemedlemmer, når de altså lige har set dig an. Her "forærer" man ikke sine piger til hr. hvem som helst. Her får du virkelig brug for Morten Korch-tricks, med blomster og chokolade til svigermor. Hvis du altså vil have den samme pige hele sommeren!
ANNONCE
Sex i olivenlundene
Selvfølgelig er det ikke alle italienske piger, der er sådan. Jeg kender nogle stykker som er totalt modsat. Men dem lægger man ikke så meget mærke til i gadebilledet. De trækker sig lidt tilbage, og

er sig selv, sådan som os andre. Finder du sådan en, så hold fast. De er ikke bare smukke og feminine, de er også søde, kloge og til at holde ud. Og så har de ikke en kæreste som kommer og giver dig klø før du ved af det. Når man tænker over det, er det måske mere spændende i længden, hvis man nøjes med at kysse under appelsintræerne, i stedet for at dyrke vild sex i olivenlundene. Men føj, Italien er et super spændende feriested. Uanset hvilke planer du har for ferien, så kan du få det hele her, lige midt i spaghettilandet, hvor pizzaerne smager af helvede til.
ANNONCE
Del

Seneste nyt