Magasinet M!

Sex med flere

De fleste fyre har drømt om en ekstra pige i sengen. Men er pigerne lige så klar på ideen? Womans dejlige læsere giver os svaret.Sex med flere

39 % af pigerne har prøvet en trekant - og 32 % vil gerne prøve
"Jeg har prøvet det to gange. En "fattigmandstrekant", som I mænd ville kalde det og en med to piger og en fyr. Den første var med to fyre, som en af mine veninder hookede mig op med. Det var okay, men jeg er til hver en tid mere til to piger/en fyr."
"Lidt for mange jägerbombs til after-ski, min bedste veninde og en fyr, som pågældende veninde og jeg begge ville have. Vi havnede i hans skihytte, Fyren og jeg er så småt i gang, da min veninde ender med at spørge, om hun må være med. Og bum, så endte jeg i en trekant, fordi jeg ikke ville være en dårlig veninde. Der var intet lesbisk over det, og fyren var et yderst dårligt knald."
"På en ferie havde en veninde og jeg begge sendt lange blikke til den samme DJ, og i vores beruselse blev vi enige om, at vi kunne dele ham - hvilket han naturligvis syntes var en fremragende ide. Det var en overvældende, men god oplevelse - især eftersom min veninde er ekstremt lækker."
"Det er unaturligt."
"Det er en fræk tanke, som kæresten og jeg snakker en del om at gøre til virkelighed. Vi ved bare ikke helt, hvordan vi helst vil gribe det an."

40 % af pigerne vil gerne have en ekstra fyr med, mens 36 % vil foretrække en pige
"Jeg tænder overhovedet ikke på kvinder. Og en fyr ekstra lyder da spændende."
"Jeg er biseksuel, så at kunne være sammen med både en dreng og en pige giver mig mulighed for at få det bedste fra begge verdener."
"Jeg synes ikke, at det var noget særligt at prøve en trekant, så jeg foretrækker, at der ikke er en ekstra med i sengen."
"Fyr, tak! Det er meget sjovere med to tissemænd! Det er lidt kedeligt med en ekstra pige, men det gør mig dog ikke spor."
"Er mest til fyre. Jo flere pikke, jo bedre."
"Jeg ved ikke, om der decideret er noget, jeg foretrækker. Nu har jeg prøvet med en pige, så ville godt prøve med to fyre. Men ideen om en pige er bare frækkere - der er bare noget sensuelt og frækt over kvinder!"
"Det bliver noget værre gris med to tissemænd, det kan nemt gå galt, og det tænder mig ikke, at drengene kommer så tæt på hinanden. Mens hvis det er mig og en anden pige, synes jeg, at det er super frækt, hvis det er to sæt bryster istedet."

10 % af pigerne har prøvet sex med mere end to andre
"Mig med tre fyre i en kæmpe brandert. De andre fyre kiggede på, mens jeg gik på tur."
"Jeg har haft en firkant. Vi startede med, at vi to piger lå og hyggede os med hver sin fyr, efter det byttede vi fyr, og så red vi dem, mens vi sad og rørte ved hinanden."
"Det var ikke særlig godt. Vi var tre piger og en fyr. Han må have været i himlen, men det kom vi andre aldrig..."
"Jeg har været til fest med fire andre par, hvor alle var sammen på kryds og tværs. Dog ingen mand/mand. Og så har jeg prøvet et gangbang med fem fyre udover min kæreste. Det var vildt frækt, men også lidt mange at håndtere på en gang."
"Jeg har prøvet, hvor vi var fire, men det gik ikke. To piger og to fyre. Den ene pige blev mega jaloux, da hendes fyr kyssede mig, og hun ville hjem med det samme. Så det var hurtigt slut."
"Vi var to kærestepar, der var i sommerhus. Det ene førte til det andet, og vi endte med alle fire at have hed sex!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt