Magasinet M!

Sex og forførelse: medfødt eller selvlært?

Samfundet ”hjernevasker” os til at forbinde sex med moral, når det ganske enkelt handler om nydelseSex og forførelse: medfødt eller selvlært?
Sex.
 
Det er et paradoks. De fleste tænker på sex dagligt, men mange får mindre, end de vil have.
Sex er tabu. Sex er fy. Ikke desto mindre er det noget af det vigtigste i livet: godt for helbredet, godt for humøret, det føles skønt og uden sex ville vores race uddø.
Men hvad fører til sex? Forførelse. Og før vi taler om sex, skal vi tale om forførelse.
Virkeligheden er, at samfundet ”hjernevasker” os til at forbinde sex med moral, når det ganske enkelt handler om nydelse.
 

Moral komplicerer forførelse
Af samme årsag gør vi forførelse mere kompliceret, end det egentlig bør være. Paradoksalt nok gør vores syn på sex det nemt for piger at sige nej og pokkers nemt for charmetrolde som Gleager, Ulven Peter og Frederik Fetterlein at score lækre damer. Lynhurtigt.
 
Mange får et nummer, skriver med pigen, det fører aldrig til en skid, og en masse tid er spildt. Alt imens slængets præmietyr – du ved, ham der altid slæber pigerne hjem første aften, scorer uden rigtigt at prøve? – altid har en pige, han kan skrive til - og få sex fra!
 

Forførelse er nydelse – ikke fornuft
Mange antager, at disse herrer har en medfødt ”evne” til at forføre. Det er forkert. Deres indstilling til forførelse er ofte blot fundamentalt anderledes. 
Fakta er, sex behøver ikke være fy, og forførelse behøver ikke være vanskeligt. For i sidste ende handler sex om én ting – nydelse.
Moral, fornuft og logik hører ingen steder hjemme der. Dét er grunden til, slængets scorekarl får fisse første aften.
I alt sin enkelhed handler det om at glemme moral og ”tænde” nydelsen eller lysten til den. Det kan gøres lynhurtigt – og der skal smedes mens jernet er varmt.
 
En vigtig tommelfingerregel
Jeg giver altid mine kursister en tommelfingerregel med på vejen, når det kommer til kvinder og one-night stands:
- kvinder elsker sex
- det handler sjældent om dig
Det aller vigtigste tidspunkt for dig at HUSKE det, er lige efter det første kys inde på diskoteket. Det er her, jernet er varmt - nu skal der smedes!
Efter jeres første kys, kan du sige "lad os smutte herfra," eller "bare så du ved det, du kommer med mig hjem i nat."
 
Hvorfor virker det?
Kinoen, spændingen og kraften fra kyssets påvirkning vil være på sit højeste punkt, så oddsene er, hun lader sig forføre på grund af nydelsen.
Ja, det kan være grænseoverskridende for nogle, men for hvert øjeblik du venter på det ”rigtige øjeblik” øges risikoen for, noget går galt.

Mange forbinder forførelse og sex med kærlighed og forelskelse, men hvis man begynder at se sig selv som et middel til nydelse, gør det hele forførelsesprocessen nemmere. Spændingen øges, passionen styrkes, og du får et bedre sexliv.

Ud og scor!
 
//Adam Braff
 
I de kommende uger kan du følge Adams scoretips her på Connery.dk. Du er velkommen til at sende spørgsmål til Adam på www.AdamBraff.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE