Magasinet M!

Sex og kondomer !?

Jeg kan ikke komme når jeg har kondom på, de nedsætter mine følelser, de lugter af gummi, de springer hele tiden. Bla bla bla bla !!!

Sex og kondomer !?
Du kan få det ene præventionsmiddel efter det andet, men landet ligger nu engang sådan, at der kun er et eneste præventionsmiddel der med 97 % sikkerhed beskytter mod måde uønsket graviditet og de forskellige kønssygdomme, - nemlig kondomet.

Lad os lade være med at diskutere, om det er bedst med eller uden, for man kan altid gøre et stort problem ud af næsten ingen ting. Sagen er nu engang bare sådan, at det handler om at tage ansvar for sine handlinger, ikke kun over for sig selv, men også over for andre. Derfor kommer man ikke uden om, at kondomet er blevet en meget vigtig del af sexlivet i disse tider, hvor det rent faktisk er ens eget liv man sætter på spil. Det er ærgeligt, at man skal tænke over disse ting, da sex jo er en dejlig ting, der skal nydes. Men desværre bliver man nødt til at tænke over de konsekventer som sex kan have.

Der skal to til at have samleje (ja altså mindst), og der er derfor også to om at have ansvaret. Det nytter derfor ikke noget, at man som pige bare folder sine små søde hænder, og mener at det da er mandens ansvar, for det er jo ham der skal have dem på. Jeg kan virkelig ikke se det pinlige i at skulle ned og købe kondomer, have dem på sig, eller tage dem med i byen. Men det kan jeg se og høre, at der er mange andre der mener. Du kan i dag få en pakke kondomer, der ikke fylder mere end en pakke gajol, og der er ikke en person, der vil lægge mærke til, at du har dem i tasken.

Der er et hav af forskellige kondommærker, farver, former og størrelser at vælge mellem, og det kan være svært at finde ud af, hvilket der er bedst for jer at bruge. Men så er der jo bare den større grund til at prøve en masse forskellige af - en hel masse gange. Du kan aldrig være helt sikker på, hvad din kæreste har lavet før dig, så derfor er der ingen grund til at udsætte sig selv for en unødig chance, lige meget hvor sød og uskyldig han eller hun virker. Vent i det mindste med at smide kondomet, til i har været sammen i længere tid end bare lige den 2 minutters dans nede på den lokale.

Længere nydelse?
ANNONCE
Sex og kondomer !?
Durex er en af producenterne bag en lang række kondomvarianter. De er det eneste firma der står for både forskning, udviklingen, produceringen, forsejlingen og markedsføringen af deres kondomer, og på den måde er der ingen tvivl om, at de med sikkerhed ved, hvad det er de putter i pakkerne. Mange forskellige kondomfabrikanter får deres kondomer produceret i asien, og med frygt for måske at komme til at fornærme en del af den mandlige befolkning, er der altså en forskel på tilpasningen og størrelsen, afhængigt af hvor i verden du kommer fra. Dette har Durex taget med i deres forskning omkring deres kondomer, hvilket giver dem en god pasform for den europæiske del af befolkningen.

Durex er netop kommet frem med et nyt kondom, der fik smilet frem på mine læber. Kondomet indeholder nemlig en speciel creme, der medvirker til at udskyde klimaks og forlænge den seksuelle ophidselse og dermed samlejet. Cremen er påført på indersiden af kondomet, og vil derfor kun påvirke manden. Den vil ikke stoppe orgasmen, blot udsætte den lidt. Hvis du har, eller har en kæreste der er lang tid om at komme, vil dette altså ikke påvirke ham til at han ikke kan komme, blot forlænge ophidselsen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt