Magasinet M!

Sex, sjov og hvad så?

Sex, sjov og hvad så? Connery tager pulsen på hvad der sker, og hvad der kan komme til at ske i forbindelse med det som alle taler om og tænker på: SEXSex, sjov og hvad så?
Jeg er vist ikke den eneste der er godt og grundigt træt af skræmmekampagner mod AIDS, forskellige kønssygdomme og uønsket graviditet. Overskrifter som: Har du sex uden kondom, så dør du !!!

Problemet er bare, at det jo er rigtigt hvad de forskellige kampagner siger, men der er bare ikke nogen af os unge mellem de ca 13 - 30 år, der tror at vi er dødelige. Vi er ifølge vores egen lille opfattelse alle sammen udødelige unge mennesker, der kun er sat på denne jord, for at have det sjovt. Men kan man ikke have det sjovt, samtidig med at man sørger for at beholde livet i behold?

I de følgende uger vil du her på Connery.dk kunne læse om nogle af alle de konsekvenser sex kan have. Sex skal stadigvæk være noget, som du nyder fuldt ud, men du skal alligevel være opmærksom på de konsekvenser dine handlinger kan have. Er du ikke gammel og ansvarlig nok til at tage dig af dig selv og din partner, så er du heller ikke gammel nok til at have sex. Så enkelt er det. Ingen moralprædiker, bare rene og skære facts der gør, at du stadigvæk kan nyde livet i mange år frem, i stedet for kun i dine teenageår.

Hvad rager det så andre folk, om du passer på dig selv, eller om du ikke gør? Det rager ikke andre en skid..... hvis du altså for eftertiden holder dig til at onani og telefonsex, for dine handlinger kan i dette tilfælde ikke kun have konsekvenser for dig selv, men for alle dem du i fremtiden er sammen med. Og ja, så er det jo deres valg hvis de er sammen med dig, vil den hurtige sige, men så er den onde ring også startet, og så er det vi alle står med problemet i sidste ende.
ANNONCE
Del

Seneste nyt