Magasinet M!

Sexblogger fortæller: "Et handjob kan være super frækt, hvis hun gør det rigtigt"

"Pludselig stod det klart for mig, at jeg havde undervurderet betydningen af et godt stykke håndarbejde"Denne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.

For et stykke tid siden hørte jeg en historie om en fyr, der havde været sin kæreste utro. Da historien blev indledt med utroskab som tema, forbandt jeg det automatisk med hed og forbudt sex. Jeg så altså frem til en fræk fortælling til den helt store guldmedalje. Det skulle dog vise sig, at historiens klimaks var yderst skuffende, eftersom fyren ikke fik andet end et handjob ud af den korte affære.

Misforstå mig ikke. Efter min mening er det ligeså meget utroskab som et fuldbyrdet samleje, da han stadig bedrager sin kæreste. Men helt ærligt – hvorfor gå over den grænse for et handjob? I min verden virker det bare så unødvendigt. Jeg er nemlig af den overbevisning, at mændene er langt bedre til at gokke den af på egen hånd. Som kvinde foretrækker jeg også klart at gøre håndarbejdet selv, da jeg ved lige nøjagtig, hvad der skal til for, at jeg får orgasme.  

Jeg diskuterede situationen med Mr. Boyfriend, fordi jeg havde brug for at høre en mands mening om sagen. Jeg var overbevist om, at han ville være enig med mig i, at et handjob ikke er noget særligt. Derfor kom det bag på mig, da han sagde: ”Et handjob kan være super frækt, hvis hun gør det rigtigt”.  

Hvordan giver jeg ham det perfekte handjob? 

Pludselig stod det klart for mig, at jeg havde undervurderet betydningen af et godt stykke håndarbejde. Derfor har jeg gennem de seneste uger haft fokus på at give Mr. Boyfriend en super fræk oplevelse ved at give ham det perfekte handjob. Det er jo ikke, fordi jeg ikke har brugt mine hænder før, så det burde jo ikke være så svært.

Dog gik det ret hurtigt op for mig, at jeg overhovedet ikke vidste, hvad et godt handjob er. Jeg har selvfølgelig nogle erfaringer fra tidligere sexpartnere, men det er ikke et trick, jeg har brugt til at give fyrene udløsning. Derfor har jeg nu afprøvet samtlige teknikker på Mr. Boyfriend for at kunne dele mine erfaringer med jer, så I kan se, om I er enige, eller måske endnu bedre: Vise denne artikel til din kæreste eller dame!

1. Husk smørelse
Jeg har erfaret, at det bliver en virkelig kedelig affære uden smørelse enten i form af spyt eller glidecreme. I værste tilfælde kan det faktisk ende med, at han får brandmærker. 

2. Hold pikken i et fast greb, men ikke for stramt
Det er vigtigt, at du ikke betragter den som et skrøbeligt stykke porcelæn, men samtidig har du forståelse for, at den ikke er lavet af stål. Find en balancegang ved at prøve dig frem med forskellige greb. Spørg desuden ind til, hvad han foretrækker undervejs.

3. Følg hans ophidselsesfaser
Start ud i et langsomt (men ikke for langsomt) tempo, hvor du bevæger din hånd fra rod til spids. Arbejd hastigheden op, når du kan mærke og høre, at han bliver mere tændt.

4. Glem ikke bollerne
Og alle hans andre erogene zoner. Det perfekte handjob involverer blandt andet blid massage af bollerne samt stimulering af hans andre følsomme områder, hvilket er særligt vigtigt i opbyggelsesfasen.

5. Komplimenter hans pik
Sig eksempelvis: ”Jeg elsker din pik”, ”den er så lækker” og/eller ”det er så dejligt, når den knepper mig”. På den måde viser du entusiasme, hvilket du kommer rigtig langt med. Opmuntrende lyde og støn fungerer også.   

6. Vær åben og nysgerrig
Ligesom alle andre sextricks er det meget individuelt, hvad den enkelte mand godt kan lide. Derfor er det en god idé at være åben og nysgerrig ved at spørge ham til, hvordan det føles hele vejen igennem. Husk på, at du forbedrer hans oplevelse ved at vise ham, hvor meget du nyder at tilfredsstille ham.

God fornøjelse!

Miss Felicity

Ønsker du at få flere sextips og gode råd til parforholdet så tilmeld dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk – du skal bare klikke her – (ved signup får du en gratis e-bog).

ANNONCE
Del

Seneste nyt