Magasinet M!

Sexblogger fortæller: Går kvinder op i størrelsen på din pik?

"Jeg har haft både gode og dårlige oplevelser med små og store penisser"Denne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.
 
Penisstørrelser er et omdiskuteret emne blandt kvinder. Jeg diskuterer også selv emnet med mine veninder, og det er ofte en af de første ting, vi snakker om, når der er en af os, der har en ny partner.

Det er som om, at vi automatisk får svar på, om det var god eller dårlig sex, når vi ved, om manden har en stor eller lille pik.

ANNONCE
Sexblogger fortæller: Går kvinder op i størrelsen på din pik?

Jeg er dog begyndt at undre mig over, hvorfor penisstørrelsen er så interessant at diskutere? For er det virkelig størrelsen på hans lem, der afgør, om han er god i sengen eller ej? Det mener jeg nemlig ikke, for jeg har haft både gode og dårlige oplevelser med små og store penisser.  

Mine erfaringer med store og små størrelser

Min periode som submissiv hos ”Masteren” var en af de mest tilfredsstillende i mit sexliv trods det faktum, at han havde en mindre penis end gennemsnittet. Derimod har jeg også haft en sexpartner, hvor jeg overhovedet ikke kunne mærke ham oppe i mig. Det holdt altså ikke særlig længe, for det var virkelig frustrerende at gå derfra og være uforløst.

Jeg har ligeledes været sammen med en fyr, hvor jeg blødte hver gang, vi havde sex, fordi hans penis var enormt stor. Det var utrolig svært at nyde samlejet med ham, for når det endelig holdt op med at gøre ondt, var han kommet.

Dog var min første kærestes erigerede lem 24 cm langt, og vi havde helt fantastisk sex, fordi det handlede om den helt unikke intimitet, der var mellem os.

Min seksuelle erfaring siger mig altså, at det ikke altid er den største ”kalorius”, som er den mest tilfredsstillende.

ANNONCE
Sexblogger fortæller: Går kvinder op i størrelsen på din pik?

Videnskabelig opbakning

Denne videnskabelige undersøgelse omhandlende penisstørrelser siger mig, at jeg ikke er alene med min holdning.

Resultaterne fra undersøgelsen foretaget på ”University of California” i Los Angeles viser, at det er lemmets tykkelse og ikke længde, som kvinderne fokuserer på, når de skal vælge den ideelle penis.

De 41 medvirkende kvinder havde 33 dildoer at vælge imellem, da de skulle udvælge, hvilken penistype de ville foretrække.

Når der var tale om et one-night stand, valgte kvinderne de penismodeller med en lidt større omkreds i gennemsnit, end når de skulle udvælge sig en penis til en fast partner.

De medvirkende kvinder fastslår ligeledes, at den perfekte penis er 16,5 cm lang. Kvindernes ønske til penislængden var det samme, uanset om der var tale om en enkelt nat eller et længerevarende forhold. Dog fremgår det ikke særlig klart af artiklen, hvordan dette er målt.

Forskerens konklusion efter undersøgelsen er altså, at penisstørrelsen har en vis betydning for kvinder, når der er tale om et engangsknald frem for et fast forhold.

ANNONCE
Sexblogger fortæller: Går kvinder op i størrelsen på din pik?

”Det handler ikke om størrelsen, men gørelsen” 

Mit budskab med dette indlæg er at slå fast, at vi kvinder ikke fokuserer udelukkende på størrelsen, når pikken bare er på størrelse med gennemsnittet. Der er ikke noget videnskabeligt grundlag for at sætte lighedstegn mellem en stor kæp og et godt knald.

Den gennemsnitlige penislængde er 13 cm. Jeg ser derfor ingen grund til at sætte urealistiske forventninger til de kære mænd derude.

Tak fordi I læste med!

Miss Felicity

Ønsker du at få flere sextips og gode råd til parforholdet så tilmeld dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk – du skal bare klikke her – (ved signup får du en gratis e-bog).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE