Magasinet M!

Sexblogger fortæller: HOT eller NOT? Her er listen til sexlivet

"Jeg elsker, hvis min kæreste lader som om, han er ligeglad med, hvordan jeg har det og bare følger sit eget begær og bruger mig som en brugsgenstand."Denne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.

I dette indlæg vil jeg snakke lidt om, hvad jeg finder specielt lækkert på lagnerne som kvinde. Det giver derfor dig som mand et godt billede af, hvad der er HOT eller NOT. Kort sagt – hvad skal du gøre for at tænde mig? Og hvad skal du absolut ikke gøre?

Den hurtige liste, du skal kende til

HOT – Dirty talk

Når en fyr hvisker frække ting i mit øre og stønner mit navn, er det et kæmpe turn on for mig.

Kravet er dog, at manden kan fokusere samtidig og ved, hvordan man gør det. På en eller anden måde bliver ”Uh, din våde fiskefisse smører min fiskestang!” en tand for meget. Så boys, keep it to yourself, hvis I er usikre på, hvad I skal sige - ellers kan det hurtigt blive knap så frækt. Er der tvivl om, hvordan det frække sprog udføres, så prøv at læse lidt mere om Dirtytalk her.

NOT – For meget mundvand

Mmm det der med en klat varm spyt i ansigtet, som hænger ud af din mund, mens du pumper løs, er ikke specielt tiltrækkende. Jeg har intet imod våde kys, eller at du efterlader savlspor på min krop (i fornuftige mængder) - men jeg nægter simpelthen at finde det tiltrækkende at få en kaskade af varmt vand ud over mit ansigt, fordi dine spytkirtler overproducerer. Bruger du meget spyt, og producerer du meget af det, så find en naturlig balance i, hvor meget der skal ud på kroppen under sex.

NOT – Når du larmer

Når du som mand larmer mere, end jeg gør, er det knap så frækt. Jeg elsker, når min kæreste stønner. Så ved jeg, det også er godt for ham. Men når han brøler som en ko, der kælver, trækker jeg grænsen for, hvad der er sexet. Underlige lyde er også et turn-off. Små pibelyde eller en lyd, som skulle have været ude af munden, men ikke kommer det. Skal du endelig larme, så prøv at lav et ordentligt, mørkt støn, som om du mener.

HOT – Når manden behandler mig dårligt

Altså under sex. Og ikke på den ubehagelige måde - men jeg elsker at blive småslået (mild BDSM), kaldt luder og beskidte tøs, mens han pumper på bedste måde. Jeg elsker, hvis min kæreste lader som om, han er ligeglad med, hvordan jeg har det og bare følger sit eget begær og bruger mig som en brugsgenstand. Det er altså frækkere i handling end skrevet her.

Prøv noget frækt denne jul: Missgrey.dk har anmeldt Sinful Julekalender

NOT – Ekskærestens navn

Det er simpelthen noget af det pinligste, hvis en fyr midt i akten pludselig stønner en andens navn - det kunne være ekskæresten eller et hvilket som helst andet. Hvis det ikke er dit, bliver det meget hurtigt akavet. Især hvis det fortsætter… og fortsætter.

NOT – Når han deepthroater dig

Når manden kort sagt uden videre hamrer sin pik ned i din hals, mens du sutter diller, og du ikke lige var forberedt på det - eller har fået øvet dig på den agurk, der ligger ude i køleskabet, som du ellers havde planlagt. Det er usexet og ikke særlig fedt, da det ofte kræver en mængde teknik at håndtere sådan en tur. Så en advarsel inden er altså på sin plads.

HOT – Missionæren

Hvis du som mand kan finde ud af at få en missionær stilling til at føles godt, kan det næsten garanteres, at du kan få det meste andet til at føles godt.. og samtidig er det den mest intime sexstilling I kan have, så her kan I rigtigt kigge hinanden i øjnene, mens det føles mega dejligt.

NOT – når luften går ud af ballonen og leveringen sker for tidligt

Dette punkt kan du som mand altså ikke helt selv styre. Det er bare ikke særlig sjovt for pigen heller, når man lige havde den godt kørende og så sker en af overnævnte ting. Et godt tip er at prøve med en penisring eller et lidt længere forspil.

Much love

Miss Vanilla

ANNONCE
Del

Seneste nyt