Magasinet M!

Sexblogger fortæller: Sådan forebyggede jeg utroskab til julefrokosten

"Som det første på dagsordenen sørgede jeg altså for at bolle ham, inden jeg skulle køre ham"Denne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.

Kære læser

December er lig med julefrokost, hvor vi spiser god mad, drikker masser af snaps og smider tøjlerne sammen med kollegaerne. Samtidig er julefrokosten et arrangement, som vi automatisk forbinder med utroskab. Det er, som om det er socialt acceptabelt at knalde kollegaen i dét øjeblik, snapsen stiger os til hovedet – også selvom du er i et forhold.

Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over linket mellem julefrokosten og utroskab tidligere, da jeg altid har været single i forbindelse med højsæsonen for denne tradition. Men i år er det anderledes.

For det første har jeg en kæreste, som var inviteret til julefrokost på sit arbejde. For det andet stod jeg selv uden en eneste invitation overhovedet.  

Om det var min misundelse over, at jeg ikke selv skulle afsted eller den store mediedækning af utroskab til julefrokosterne, der gjorde det, er ikke til at sige, men jeg fik det ret dårligt med, at kæresten skulle deltage i firma-festlighederne.

Hvad nu, hvis han kyssede eller knaldede en anden i fuldskab?

Jeg ved, at han aldrig nogensinde ville være mig utro med vilje, men hvordan skulle det gå, når han fik alkohol indenbords? Ville hans uskyldige flirt med kontordamerne pludselig kunne udvikle sig til noget mere? Ugen op til begivenheden tog min julefrokost-jalousi så meget overhånd, at jeg lagde en plan. Jeg ville gøre alt, der stod i min magt for at forhindre ham i at være mig utro til julefrokosten.

At bolle ham af inden afgang

Ifølge eksperterne virker det at knalde ham af, inden han tager afsted.

Først og fremmest er han mindre testosteron-agtig efter sex, fordi hans fysiske lyst er tilfredsstillet. Det resulterer i, at der er færre kvinder, der jager ham, da vi oftest tiltrækkes af en mand, der er pumpet med det mandlige kønshormon. Samtidig gør udløsningen ham træt, så han har ikke nødvendigvis energien til at kneppe igen den samme aften.

Som det første på dagsordenen sørgede jeg altså for at bolle ham, inden jeg skulle køre ham. Jeg satte ham af med en god fornemmelse i maven. Efter den omgang var jeg overbevidst om, at han ikke kunne knalde med nogen andre.

En pivfræk julenisse som chauffør

Den næste del af min plan byggede i langt højere grad på kvindelist. Det gik ganske simpelt ud på at minde ham om det, han har, så hans tanker om sex udelukkende handlede om mig.

Jeg havde derfor indkøbt et rødt sæt lingeri med hofteholder, push-up BH og G-streng. Midtvejs i festlighederne sendte jeg ham en SMS for at bekræfte, at jeg skulle hente ham senere. Jeg vedhæftede et billede af mig selv i det pivfrække undertøj samt selvsiddende strømper og nissehue til beskeden. Hans reaktion på billedet var som forventet, så han ville meget gerne hentes. 

Da jeg kørte hjemmefra havde jeg ikke andet end min vinterjakke på – ud over det frække nissepige-outfit selvfølgelig.

TIP: Prøv også en erotisk massage på din partner for at komme tættere på hinanden

Når optakten ender med at være det bedste

På vejen hjem var det meningen, vi skulle kneppe i bilen. Mit lille spil havde gjort mig stangliderlig, mens kæresten var stangstiv. Alligevel viste jeg ham undertøjet under jakken, hvorefter han bad mig om at holde ind til siden.

Han fik da også rejsning, efter jeg gav ham et blowjob, men han havde fået for meget at drikke, så han ikke kunne ”holde flaget hejst” ret længe.

Heldigvis havde jeg haft det enormt sjovt med at pirre ham over mobilen, og vi havde jo også haft sex tidligere på dagen. Det gjorde altså ikke noget, at optakten endte med at være det bedste af det hele.

Miss Felicity

ANNONCE
Del

Seneste nyt