Magasinet M!

Sexblogger spørger: Hvad går du egentlig rundt og fantaserer om?

"Bare fordi fantasierne ikke skal gøres til virkelighed, betyder det ikke, at de skal ties væk"Denne artikel er bragt i samarbejde med Missgrey.dk - her får du et unikt indblik i sexlivet hos forskellige, kvindelige sexbloggere. Bliv klogere på, hvad kvinderne tænker om blowjobs, sexstillinger og dine mange sjove forslag i sengen.

Undrer du dig sommetider over, hvilke sexfantasier din kæreste/sexpartner eller dine venner går og gemmer på? Det gør jeg.

Personligt tror jeg nemlig, at det er meget normalt både for kvinder og mænd at fantasere om sex. Som person er jeg meget fantasifuld, hvilket også kommer til udtryk, når det handler om sex. Jeg har nemlig en hel del af de såkaldte sexfantasier.

Derfor kom det heller ikke bag på mig, at Mr. Boyfriend indtil for nylig havde en hemmelig sexfantasi, som han ikke havde fortalt mig om før. Jeg tror, han havde ladet være med at fortælle mig om den, fordi han godt vidste, at jeg ikke kan opfylde den. Det viste sig nemlig, at Mr. Boyfriend fantaserer om at have en trekant med en anden kvinde. Selvom jeg normalt er eksperimenterende i forhold til sex, har jeg ikke lyst til at have en trekant med min kæreste, fordi jeg er bange for, at det vil ødelægge vores parforhold.

Efterfølgende funderede jeg over, hvor normalt det er for mænd (og kvinder) at fantasere om en trekant. Derudover begyndte jeg at tænke en hel del over, hvilke andre seksuelle eskapader vi alle sammen fantaserer om. Jeg gad nemlig godt vide, om alle andre også går og gemmer på en mørk hemmelighed, når det kommer til seksuelle fantasier?

Det fantaserer vi om - ifølge videnskaben  
For at stille min nysgerrighed gik jeg i gang med at undersøge mænd og kvinders sexfantasier. Det viser sig, at der faktisk ligger en del studier om emnet. Desuden er der også udarbejdet en række undersøgelser omkring konkrete sexfantasier som for eksempel seksuel dominans.

Ifølge statistikken fra en stor amerikansk undersøgelse har 90 % af alle mænd og 70 % af alle kvinder en eller flere sexfantasier. Det ses også, at begge køn ofte fantaserer på samme tid – nemlig under onani og sex. Der begyndte dog at vise sig en større forskel mellem kønnene, da jeg kiggede nærmere på, hvad vi hver især fantaserer om. Teoretisk set fantaserer kvinder nemlig i langt højere grad om optakten til sex med fokus på den følelsesmæssige dynamik, hvorimod mændenes sexfantasier har bestemte seksuelle handlinger som omdrejningspunkt, hvilket gør, at de generelt ikke inddrager et følelsesmæssigt samspil, når de fantaserer.

Denne tankegang bakkes op af et videnskabelig studie fra Canada, som blandt andet viste, at langt de fleste kvinders sexfantasier omhandler seksuel dominans – enten i form af at blive bundet, pisket eller tvunget til sex. Over halvdelen af de medvirkende kvinder berettede, at de fantaserede om at afgive kontrollen til en mand under sex. Langt de fleste mænd fantaserer om at få et blowjob. Fantasien om en trekant med to kvinder er den næste i rækken, eftersom 85 % af de medvirkende mænd havde denne sexfantasi. Og sådan kunne jeg blive ved, men jeg tror, du forstår min pointe.      


Forskellen på mænd og kvinders sexfantasier
Der er altså helt klart forskel på mænd og kvinder, når det kommer til sexfantasier, hvor den største forskel er i forhold til, hvad vi fantaserer om. Og det er egentlig også helt okay, hvis du spørger mig. For jeg er personligt af den holdning, at mine mørke lyster aldrig skal udleves, da fantasien er langt bedre end virkeligheden. Og sådan tror jeg faktisk, at det er med mange af de sexfantasier, vi ikke fører ud i livet.  


Dog tror jeg ikke på, at vi behøver at holde vores lyster hemmelige for hinanden i et parforhold. Bare fordi fantasierne ikke skal gøres til virkelighed, betyder det ikke, at de skal ties væk. Måske kan nogle af elementerne fra fantasierne bruges til at peppe sexlivet en lille smule op. Men hvis vi ikke engang kan tale om disse fantasier med vores bedre halvdel, er det da klart, at de vil blive ved med at blive betragtet som et tabu.

Efter min mening er kommunikation, åbenhed og fortrolighed nemlig altafgørende i et parforhold, så derfor synes jeg helt klart, at du snakke med din partner om dine sexfantasier.  

God fornøjelse!

Miss Felicity

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt