Magasinet M!

Sexbomben Sara

Ugens babe-profil er glamourmodel med en passion for lak og læder

Sexbomben Sara

Hendes billeder er som regel blandt de højst ratede på MMM.dk, og med et blondt, skandinavisk look skaber hun vellyst i det store udland. Den 24-årige sex- og brystbombe Sara Lund er en populær MMM.dk-profil, som vi naturligvis blev nødt til at lave et lille interview med. I embeds medfør, forstås.

Interviewet foregik som en chat over MSN Messenger, da Sara var hurtig til at erklære sig selv for nørd og insistere på dette. Hun arbejder da også i en IT-virksomhed til dagligt og bruger sit krudt i fritiden som glamourmodel.

Hej Sara. Hvor lang tid har du lavet modeljobs?
I tre år, så vidt jeg husker.

Du har optrådt i noget så eksotisk som Playboy i Estland. Hvilke andre interessante ting har du prøvet?
Jeg har lavet en del spændende ting, men mest i USA, da det er der, markedet er størst. Jeg laver ofte bikini- eller lingeribilleder til kataloger og er værtinde til forskellige events.

Ok. Hvilke events har du prøvet?
Biler, bodypaint, smykker og swimwear ... U name it! Egentlig er planen, at jeg gerne vil flytte til Los Angeles og forsøge mig som skuespillerinde. Det kræver bare en del papirarbejde, så det er en lidt længere proces, end jeg først havde regnet med.

Lyder spændende! Som jeg kan se, skal du til USA i sommerferien og være model. Hvad er du blevet booket til denne gang?
For at være helt ærlig: Jeg ved det ikke. De booker én, og så finder man senere ud af den konkrete opgave, når man er derovre. Klienten kender jo mine grænser, og så tager man den derfra.

Øh, så ikke nogen nøgenfotos..? 
Ha ha. Man skal nok ikke regne med at se mig helt nøgen i M!, hvor jeg laver sprællemanden. Hvis I har lyst til at lave en serie med mig, bliver det i lak og læder, da der mangler noget bitchy domina i bladet!

Nørd i lak og læder. Det her bliver en fin artikel! Mange tak for hjælpen i hvert fald.
Vi snakkes. Nu lader du mig vel se artiklen, før den kommer online ... ikke?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE