Magasinet M!

Sexdukkernes udvikling gennem tiden: Her er den vildeste og den billigste

Det stikker helt af.

Sexdukker har eksisteret i utallige årtier.

'Helt tilbage i ‘gamle dage’ var det blot en oppustelig dukke, som mest af alt var af samme materiale-kvalitet, som man finder i et sortiment af badedyr til poolen.

Men nu? Nu det er next-level!

Hvem der har opfundet den famøse blow-up-doll, er svær at opspore - men man har kendt til konceptet med en sexdukke som minimum tilbage til 1600-tallet, hvor sømænd lavede sexdukker ud af klude og andre remedier for at afhjælpe ensomhed på havet.

Der gik endda rygter om, at selve konceptet blev udviklet under 2. verdenskrig, hvor tyske soldater efter sigende fik dem bestilt til skyttegravene - noget som historikere med tiden har stemplet som en løgn.

Op i 1960’erne begyndte man at reklamere decideret for oppustelige sexdukker, hvor man i diverse magasiner kunne bestille den dukke, man ønskede - man havde selv indflydelse kropsudformning, hårfarve og alt muligt andet.

Med tiden blev det mere en gimmick end noget, som folk rent faktisk brugte - måske til polterabend eller hvis man skulle tage pis på sine venner.

Indtil der for alvor kom skub i teknologien og vi nu står i en virkelighed, hvor man kan købe vanvittigt realistiske dukker.

Vi snakker materiale, der ligner og føles som hud - en dukke, der måske vejer over 40 kilo og har en gennemsnitlig kvindehøjde!

Vi tænker altid - hvor i alverden opbevarer man dem henne, når de ikke skal med under dynerne? Det lyder upraktisk..

Anyways - vi har researchet lidt på markedet og fundet frem til den billigste løsning og den vildeste løsning.

Og sjovt nok er den billigste løsning den helt klassiske oppustelige dukke, som mest af alt er et levn fra 60’erne - med en beskeden pris på 179 kroner.

Tjek den ud herunder:

Den helt billige sexdukke

Og den vildeste?

Den går under navnet Mandy. Dukket er ultra-realistisk og designet efter en blondine på 161 centimeter, 40 kg og med L-skål - jovist, overdrivelse fremmer forståelsen?

Dukken kan drejes, roteres, formes efter de stillinger, man har lyst til.

Og ja - prisen følger naturligvis også med.

Mandy-dukken kan fås for den nette sum af 13.995 kroner. 

Den vildeste sexdukke

Næste skridt er AI-teknologi og sexrobotter - som faktisk allerede er godt i gang i forskningen i forhold til at designe dukker, der responderer, interagerer og reagerer på hændelsen.

Det er en vild tid, vi lever i..

ANNONCE
Del

Seneste nyt