Magasinet M!

Sexet iværksætteri: Lover par bedre sexliv med sjov app

En dansk iværksætter er gået ind i kampen mod kedeligt og utilfredsstillende sexliv. Han har skabt en quiz-app, der skal hjælpe par til at tale om deres fantasier!Sexet iværksætteri: Lover par bedre sexliv med sjov app

Hvis der for lidt gang i lagengymnastikken, det hele blot kører i den samme, gamle rille, eller I bare trænger til at prøve noget nyt - så er det måske tid til at få afprøvet en ny app på markedet. 

iPassion er udviklet af Århusianske J. Martin Møller, og han spår at app'en kan sætte gang i tankerne og sexlivet hos alle par!

- Jeg ønskede at skabe et spil, hvor det ville være sjovt og underholdende for folk at forbedre deres sexliv ved at anspore til samtaler om deres seksuelle præferencer og fantasier gennem leg, forklarer J. Martin Møller.

- Ifølge vores testere og første spillere så er det lykkedes os at gøre netop dét med iPassion.

Quiz med iPassion

Gennem frække quiz-spørgsmål skal app'en lade par lære hinandens seksuelle præferencer og fantasier bedre at kende. Spillere kan vinde ved at vide mere om deres partner, end partneren ved om dem. Når man vinder en runde, får man lov til at vælge en fræk præmie - We like where this is going!

Da app'en blev betatestet sidste år blev app'en downloadet over 14.000 gange og taget godt i mod. iPassion er gratis og er nu tilgængelig på både Apples App Store og Google Play.

- Idéen udsprang af mit eget forhold, hvor det af flere omgange er gået op for min kæreste og mig, at vi - på trods af at have været sammen i 7 år - stadig kan lære mange sjove ting om hinanden, når man bliver spurgt om nogle af de emner, der tages op i appen. Mange af vores testere har sagt det samme, fortæller manden bag appen, J. Martin Møller.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce