Magasinet M!

Sexfantasier: Er det normalt at fantasere om sin kærestes veninder?

Hvis du fantaserer om din kærestes veninder, er du ikke aleneSexfantasier. Vi har dem alle, selvom det er de færreste, der snakker højt om dem. Netop fordi det blot ér fantasier, og mange af dem hverken kan eller skal realiseres.

Men hvad fantaserer vi egentlig oftest om? 

Forbudte fantasier

Du er sikkert helt klar over, at din kærestes veninder er no-go. Selv hvis I engang skulle gå fra hinanden, er det nok en god idé at holde sig fra venindeflokken. Alligevel - eller måske netop derfor - er kærestens venner/veninder en af de mest almindelige sexfantasier.

Især for mænd.

Et studie, som undersøgte mere end 4000 amerikanere, fandt nemlig ud af, at en stor del af de adspurgte var tiltrukket af deres partners ven/veninde. Og størstedelen af disse var altså mænd. 

ANNONCE
Sexfantasier: Er det normalt at fantasere om sin kærestes veninder?

Som tallene viser, er fantasier om en partners venner langt højere ved mænd end ved kvinder, på samme måde som mænd også oftere fantaserer om personer i et ægteskab eller en partners søskende, end kvinder gør. 

Ifølge Dr. Lehmiller kan dette måske forklares med, at mænds sexfantasier ofte er mere tabu end kvinders. Han fortæller, at mænd generelt tænder på dét, de hverken kan eller bør gøre, alt imens kvinder i højere grad fantaserer om passion, intimitet og romantik, og derfor er deres partner ofte i centrum i fantasien. 

Det gode ved sexfantasier er netop, at det jo bare ér fantasier, som ikke behøver at blive realiseret. Så næste gang du har sex med din kæreste, og hendes lækre veninde dukker op i dine tanker, så er det helt normalt.

Dog ikke så normalt, at det er noget, du skal fortælle din kæreste om.

Så er det i hvert fald på eget ansvar.. 

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: lehmiller]

Del

Seneste nyt

ANNONCE