Magasinet M!

Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen

Vi tog med hr og fru Danmark til sex- og erotikmesseFredag eftermiddag er køen allerede over 200 meter foran Valby hallen. Det er alt fra kærestepar, pensionister, kørestolsbrugere og en flok veninder som spændt venter på, at dørene til Erotic World åbner. Danmarks største sex- og erotikmesse afholdes den 5.-7. oktober i Valby hallen, og der forventes mange besøgende.

De to værter, Dennis Møller og Miss Nuna, venter i foyeren på at pressen ankommer kl. 15.00 fredag eftermiddag og herefter går den store rundvisning igang. Det første der møder os i foyeren, er en stripperstang, hvor en halvnøgen pige danser til glæde for alle de ankomne gæster til sexmessen. 

ANNONCE
Miss Nuna og Dennis Møller - Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen Miss Nuna og Dennis Møller

Allerede i foyeren er der masser af aktiviteter. Her er bl.a. tatovører fra hele verden, seksualterapi, en bid af SM-verdenen, japansk bandage og et vindue, hvor man kan kigge ind til swingerklubben. Herudover vil Sex og Samfund have en bod, hvor man bl.a. kan spille Jeopardy, løse quizzer og spille en form for ølbong spil, med forskellige præmier. 

Så kommer vi ind i de to store haller, hvor man finder et stort udvalg af handelsstande, som sælger alt fra frækt undertøj, sexlegetøj, kostumer, latex i alle former og piske - der er ihvertfald noget for enhver smag. Også til hr. og fru Danmark. Ud over handelsstandende er der den store scener, som der hele weekender er forskellige shows på med bl.a. medværten Miss Nuna. 

På sexmessen kan man bl.a. besøge den erotiske biograf med virtuel reality. I år er det blevet opgraderet, så man kan ligge ned istedet for at sidde op og se porno. Der vises 35 film på skift, som varer fra 10-45 minutter. Der vises noget til alle og enhver. 

 
ANNONCE
Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen

Du kan også besøge swingerklubben, hvor der findes senge på rad og række. Bagerst i rummet er der et par senge, hvor der er spejle hele vejen rundt om. Som værten, Dennis Møller sagde: "Prøv at overvej at ligge her og kigge på dig selv, mens du får den ultimative orgasme. Det er sgu da fedt!". I swingerklubben er der gratis kondomer og glidecreme, og der er endnu flere senge end sidste år. Én vigtig detalje er, at swingerklubben kun er for par, så er du afsted med din partner, og trænger I til lidt spænding, så kig forbi swingerhjørnet. Her er der et par swingerklubber, som kan fortælle jer om, hvad det er, og hvorfor det er så fedt. Turen i swingerklubben slutter da Dennis Møller viser os en seng med et form for vindue for enden. Sengen er til det friske par, som gerne vil kæle med hinanden, imens andre kan kigge på ude fra foyeren. Så, er du og din partner i tvivl om, hvorvidt det er noget for jer, så kan I få en smagsprøve igennem vinduet.

Der er også et område kun for kvinder på sexmessen - Ladies Lounge. Her kan du og veninderne komme helt tæt på de mandlige strippere. Så tæt som man overhovedet kan komme. De mandlige strippere har også shows på den store scene, men i Ladies Lounge er de i øjenhøjde med dig selv. Det er helt sikkert et område for dig og veninderne, hvis I savner lidt Magic Mike stemning. Det er der ihvertfald garanti for her. 

Du kan opleve en hel masse andet til sex- og erotikmessen i Valby hallen - det er klart et besøg værd.

Se billeder herunder

ANNONCE
Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen
Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen
Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen
Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen
Velassorteret værktøjshylde - Sexmesse i Valby: Det handler ikke om at være nøgen, men om forførelsen Velassorteret værktøjshylde
Del

Seneste nyt

ANNONCE