Magasinet M!

Sexolog er klar i spyttet: Her er den eneste rigtige måde at onanere på

Er du typen, der klarer dagens dont siddende på toilettet eller liggende i sengen, bør du genoverveje situationen. Sådan lyder det fra schweizisk sexolog.Meldingen er ganske klar: Drop det der med at ligge i sengen og rykke i svinet, og stil dig op. I hvert fald, hvis man spørger sexolog Esther Elisabeth Schütz fra Institut for Seksualpædagogik og Seksualterapi i Uster, Schweiz, ifølge Metroxpress.

Det, at mange mænd ligger eller sidder ned, er nemlig skadelig for mænds potens.

"Når man står op, kan man indånde luft, så hele ens krop fyldes. På den måde opstår der en bevægelse, så kroppen ved indånding bliver større og mindre ved udånding. Derved bevæger bækkenet sig frem og tilbage," siger Schütz til det schweiziske medie, 20 Minuten, ifølge Metroexpress.

Desuden bevares den visuelle kontakt med penis, hvilket også er en fordel.

"Manden kan kigge på sin pik og se sin ejakulation. Dette forstærker hans mandlige stolthed," siger Schütz.

Men det at sidde eller ligge ned er ikke det eneste, de fleste mænd gør galt, når det kommer til onani.

"Mange mænd onanerer ved at gnide pikhovedet og ved at spænde i bækkenet og bagdelen. Det har den ulempe, at det begrænser fornemmelsen i pikken og blokerer åndedrættet i ens bryst. Herved risikerer man at komme for tidligt," siger Schütz.

ANNONCE
Sexolog er klar i spyttet: Her er den eneste rigtige måde at onanere på

Du bør i stedet - som skrevet tidligere - bevæge bækkenbunden frem og tilbage, trække vejret dybt, men vigtigst af alt holde dine skuldre synkront med bækkenbunden. På den måde aktiverer du et større følelsesområde, hvilket i sidste ende giver større nydelse.

"Bevægelserne giver en helhedsfølelse, hvad angår ens seksuelle og emotionelle ophidselse, som kan brede sig til en større del af kroppen og øger ens selvsikkerhed og lyst," siger Schütz ifølge Metroxpress.

Så drenge, det kan godt være, at det er mere komfortabelt at lægge sig i sengen, men hvis det at stå op kan give endnu bedre orgasmer, er det da værd at overveje, ikke?

ANNONCE
Del

Seneste nyt