Magasinet M!

Sexolog: Sådan finder du kvindes g-punkt

Det mystiske G-punkt.Vores hussexologer er på banen igen med en ny artikel om en af de små, mytiske fænomener i soveværelset - g-punktet.

Det mystiske G-punkt

G-punktet er et særligt område inde i kvindens skede, som kan give stor vellyst ved stimulering.

Modsat klitoris, skal G-punktet have lidt opmærksomhed for at det åbnes op og kan give nydelse.

Så det er helt almindeligt at nogle kvinder ikke mærker særlig meget først, men med lidt kærlig stimulering, tid og tålmodighed vil det lykkes.

Hvis du gerne vil hjælpe din kvinde med at gå på opdagelse og se om I sammen kan finde hendes G-punkt, er det vigtigt at du indstiller dig på, at det tager tid at vække G-punktet.

Hvor sidder G-punktet

Egentlig er det misvisende at kalde det et G-punkt, da det mere er et område på størrelse med en stor mandel.

Kvindens G-punkt er et svulmelegeme. Dvs. at når vi bliver ophidsede, så bliver det fyldt med blod og vokser (lige som mandens pik).

Derfor er det også lettere at mærke G-punktet, når kvinden er seksuelt opstemt. G-punktet starter ved urinrørets åbning og strækker sig ca 2-4 cm ind i skeden i den væg, som vender op mod maven (loftet af skeden).

Som altid når det drejer sig om kroppen, så er der dog variation mellem kvinder. Selve området er en smule rillet i overfladen og har en rund form. Under den rillede slimhinde ligger et svulmelegeme som omkranser urinrøret. I svulmelegemet er der nogle kirtler som danner en klar væske når man stimulerer g-punktet.

Sådan finder du g-punktet

- Løft de indre kønslæber til side.

- Find urinrøret (en lille fold som sidder mellem klitoris og skede indgangen)

- Bevæg fingeren fra urinrøret og ind i skedeåbningen.

- Find det rillede område i loftet af skeden og lad din finger glide over det.

Hurra! Du har fundet G-punktet!

Sådan stimulerer du G-punktet

Inden du begynder at stimulere hendes G-punkt, er det vigtigt, at hun er helt afslappet. Derfor er det en rigtig god ide at starte med at massere hendes krop. Derefter skal du bygge hendes ophidselse op ved kys, slik og berøring af de steder på kroppen, hun kan lide.

Vent til hun er rigtig liderlig og ophidset, før du lader en eller to fingre glide ind på G-punktet. Masser det forsigtig.

Prøv dig frem med cirklebevægelser, frem og tilbage bevægelser og forskelligt tryk.

Prøv evt. at lave ” kom her bevægelse” med din finger når du har fundet området.

Spørg hende hvad hun kan lide.

Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde hvordan vores G-punkt føles. Nogle mærker straks en hel masse dejligt, andre mærker ingenting, og nogle kvinder vil synes at det er ubehageligt at blive berørt her.

Hvis hun gør det, så er det ofte fordi stimulationen er for hånd. Nogle kvinder vil ønske at stoppe, fordi de mærker tissetrang og bliver bange for at de kommer til at tisse undervejs.

Det er fordi g-punktet ligger i tæt relation til urinrøret. Den fornemmelse forsvinder som regel i takt med at ophidselsen stiger.

Det er ofte nemmest at stimulere G-punktet med fingrene eller med en dildo, da G-punktet skal have konstant stimulation.

Her er sexlegetøj, som er rigtig godt til at finde kvindens g-punkt (reklamelink)

Det er derfor sværere med pikken, men hvis du gerne vil varme hendes G-punkt op med din penis, så prøv kun at bruge dit penishoved til at penetrere hendes skedeåbning.

Nogle kvinder kan få G-punkt orgasmer igennem penetration, men det er ikke alle.

Nogle vil få det ved at ride manden, andre ved at blive taget bagfra og andre igen ved at ligge en pude under enden. Der findes altså ikke en stilling, der vil få alle kvinder til at få en G-punkt-orgasme.

Sådan får hun orgasme fra G-punktet

Når du kan se og mærke på hende at hun nyder din berøring, så prøv at intensivere stimuleringen.

Hold korte pauser indimellem hvor du bare holder fingrene på g-punktet uden at trykke eller bevæge dem, og fortsæt så igen.

Du kan også prøve at stimulere klitoris samtidig med at du stimulerer g-punktet. Det er der mange kvinder som rigtig godt kan lide.

Ejakulation:

Når svulmelegemet i G-punktet vokser og kirtlerne bliver stimuleret, så kan nogle kvinder ejakulere og sprøjte væske ud. Kvinder kan godt opleve fantastiske g-punktsorgasmer uden at sprøjte, og hun kan også sprøjte uden at få orgasme. Væsken er altså ikke et bevis på, at hun har fået orgasme.

Vi håber at du har fået lyst til at gå på opdagelse i g-punktet og husk: nysgerrighed og kommunikation med din kvinde er den vigtigste egenskab for en god elsker.

Kærlig hilsen,

Katrine og Eva

ANNONCE
M!s hussexologer

Katrine Berling – Sexolog og parterapeut

Eva Lauridsen – Sexolog og parterapeut 

Del

Seneste nyt